Patra News
Slider Πολιτική

Φημολογία ότι οι μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας και Αρμενίας ζήτησαν υποκλοπή τηλεφώνου του Ανδρουλάκη λόγω…Κίνας!!!

Τις τελευταίες ώρες διακινείται η εξής πληροφορία, εντελώς ανεπίσημα για την ώρα. Μπορεί βεβαίως και να μην ισχύει, να είναι μούφα, προκάλυμμα…

Λέγεται, λοιπόν, ότι την άρση απορρήτου στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας και της Αρμενίας.

Κάποιες άλλες πηγές ενημέρωσης σημείωναν ότι το ενδιαφέρον των ξένων υπηρεσιών και κατ’ επέκταση και της ΕΥΠ είχε κεντρίσει η συμμετοχή του κ. Ανδρουλάκη σε επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου με αντικείμενο εμπορικές σχέσεις της Ενωσης με την Κίνα.

Η συνακρόαση δεν είχε καν ενεργοποιηθεί. Επρόκειτο να γίνει. Και μάλιστα με την επίβλεψη και έγκριση του Αρείου Πάγου. Τυχαία ανακαλύφθηκε από την Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) όταν έψαχνε για το pradator, που επίσης δεν λειτούργησε γιατί ο τσίφτης δεν άνοιξε τον σύνδεσμο που του έστειλαν.

Οσα προέκυψαν από την επεξεργασία των δεδομένων ήταν αυτά που πυροδότησαν τις εξελίξεις. Κι αυτό διότι διαπιστώθηκε ότι για το κινητό του κ. Ανδρουλάκη είχε ενεργοποιηθεί διαδικασία άρσης απορρήτου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Η ίδια η ΕΥΠ, δηλαδή, παρακολουθούσε το τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κάνοντας χρήση του συστήματος «νόμιμης συνακρόασης».

Για την άρση του απορρήτου είχε υπογραφεί διάταξη από την εισαγγελέα που εποπτεύει την ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου. Για τον λόγο αυτόν, η κ. Βλάχου συναντήθηκε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Παρόμοια Άρθρα

Mε AstraZeneca και ο Θεόδωρος Δούρος

Επεσε με το ΙΧ του στη θάλασσα, στο λιμάνι στο Αργοστόλι!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Οι Ελληνες Μασόνοι καθαίρεσαν την ψυχολόγο της Καρολάιν για εξαπάτηση!

Χρήστος Βεργαναλάκης