Patra News
Slider Πολιτική

Τσαντίστηκε ο Μητσοτάκης που στελέχη του Βαρουφάκη δεν του ‘δωσαν το χέρι τους από ευγένεια! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου στην Κυψέλη, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, επισκέφθηκε και τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός χαιρετώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είπε, αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε».

Εκείνη τη στιγμή ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του απαντάει «πολιτικός πολιτισμός» με τον κ. Μητσοτάκη να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά, γεια σας».

Ακολούθως χαιρέτισε ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25. Εκεί αφότου καλημέρισε τα μέλη του ΜέΡΑ 25 και πήγε να χαιρετήσει, είδε πως δεν ήθελαν να τον χαιρετήσουν και τους είπε «δεν χαιρετάτε, ε;».

Τότε ένα από τα μέλη του κόμματος Βαρουφάκη του απαντάει «να μας κοπεί το χέρι». Εκείνη τη στιγμή ο πρωθυπουργός αντέδρασε και αποκρίθηκε «έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό».

Παρόμοια Άρθρα

Αχαοί πυροσβέστες έσωσαν Γερμανούς τουρίστες στον Βουραϊκό!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στη ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Χρήστος Βεργαναλάκης

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την ανάπτυξη Εθνικού Κέντρου Έρευνας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης στη Δυτική ΕλλάδαΔυτικής

Χρήστος Βεργαναλάκης