Patra News
Slider Πολιτική

Το τερμάτισε ο Αδωνις: Η απεργία είναι «καπιταλιστικό δικαίωμα»

Νέο…ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού από τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, καθώς στο νέο αντικομμουνιστικό του κρεσέντο ισχυρίστηκε πως ο εθνικοσοσιαλισμός «είναι αριστερό κίνημα», ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πως η απεργία είναι «καπιταλιστικό δικαίωμα».

Κατά την καταληκτική του τοποθέτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το αντεργατικό νομοσχέδιο, ο υπουργός Εργασίας λειτούργησε για άλλη μια φορά σαν παραχαράκτης της ιστορικής αλήθειας.

«Ήταν κίνημα της Αριστεράς ο εθνικοσοσιαλισμός» ισχυρίστηκε, τονίζοντας πως η απεργία είναι καπιταλιστικό δικαίωμα, καθώς στο σοβιετικό καθεστώς -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα καταπνίγονταν «τσάκα – τσάκα» στο αίμα με καλάσνικοφ.

Αφηγήθηκε δε ότι μέλη του βιετναμέζικου κόμματος τον επισκέφτηκαν πρόσφατα προκειμένου να «αδελφοποιηθούν» με τη ΝΔ, προσθέτοντας πως οι «κομμουνιστές Βιετναμέζοι» έστρωσαν κόκκινο χαλί στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για να καταδείξει την ιδεολογικοπολιτική ήττα της Αριστεράς.

Σε αυτό το παραλογικό πλαίσιο, εξαπέλυσε καρφί κατά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως «και Goldman Sachs και κομμουνισμός, δεν γίνεται…».

Παρόμοια Άρθρα

Πατρινός που διδάσκει σε Δημοτικό στο Ναύπλιο ο «καλύτερος δάσκαλος» στον κόσμο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ερχεται Πάτρα για 2η φορά ο Βαρουφάκης, πάλι στο Λιθογραφείον

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δέκα παιδιά από τη Ναύπακτο στο Καραμανδάνειο με τροφική δηλητηρίαση, από κάτι που έφαγαν σε παιδικό σταθμό…

Χρήστος Βεργαναλάκης