Patra News
Slider Πολιτική

Τι είπε ο Μητσοτάκης για το έκτακτο επίδομα Πάσχα στους οικονομικά ασθενείς…

Ψίχουλα θα ήταν το επίδομα, αλλά πάει κι αυτό… Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το έκτακτο επίδομα Πάσχα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που έκανε σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν το πρωί της Τρίτης (5/3), στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων μέτρων για την ακρίβεια.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ANT1 τόνισε πως δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να πει απολύτως τίποτα για πρόσθετη δημοσιονομική στήριξη, διότι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «είμαστε στην αρχή ακόμα της χρονιάς και πρέπει να υλοποιηθεί ο προϋπολογισμός χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση».

Και συνέχισε ο πρωθυπουργός αναφέροντας: «Αλλά πιστεύω ότι και ο Υπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι όσον αφορά στο πασχαλινό τραπέζι αλλά και το τραπέζι της Σαρακοστής θα γίνουν τα δέοντα, έτσι ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές, σε συνεργασία με τους προμηθευτές, με τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Ώστε το τραπέζι της Σαρακοστής αλλά και το τραπέζι του Πάσχα να είναι ένα τραπέζι χαράς και γιορτής και όχι ένα τραπέζι μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης, ειδικά για τα ασθενέστερα νοικοκυριά».

Παρόμοια Άρθρα

Ο Σεβασμιώτατος με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαϊας

Δημητρίου

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάει Καλάβρυτα και Σταυροδρόμι

Φιλ. Λιάκος: Πάνω από το 30% της παραγωγής πατάτας και φράουλας εξάγεται σε Ρωσία, Ουκρανία, οπότε η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη.

Χρήστος Βεργαναλάκης