Patra News
Slider Πολιτική

Ρουκέτα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον υφυπουργό Υποδομών: Σας καταγγέλλω για διαπλοκή. Και με την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και με τον κ. Αγοραστό

Ένταση σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκαν οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε βολές κατά της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστού ζητώντας από την κυβέρνηση να τον αποκηρύξει.

Από την πλευρά του ο κ. Ταχιάος ισχυρίστηκε ότι δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ στην εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ το οποίο να μην αξιοποιήθηκε σε έργα ενώ απόρησε «σε ποιο θεσμικό πλαίσιο η κυβέρνηση αποκηρύσσει περιφερειάρχες», ενώ κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου για «τηλεοπτικό σόου» και «πολιτική πελατεία».

Η συζήτηση στη Βουλή πραγματοποιήθηκε έπειτα από επίκαιρη ερώτηση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία χαρακτηρίστηκε από την οξύτατη τοποθέτηση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών και από τις αναφορές που άγγιξαν το προσωπικό πεδίο σε βάρος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, προκαλώντας στη συνέχεια τη δριμύτατη αντίδρασή της.

Η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, της κυβέρνησης αλλά και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού καθώς, όπως σημείωσε έχουν καταβληθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή έργων τα οποία δεν έγιναν.

«Αφήστε τα λεκτικά σχήματα και πείτε μας πόσο κρατάει τον κ. Αγοραστό ο κ. Μητσοτάκης και πόσο ο κ. Αγοραστός κρατάει τον κ. Μητσοτάκη και δεν τον αποκηρύσσει», επεσήμανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για να συμπληρώσει:

«Εδώ σας καταγγέλλω για διαπλοκή κύριε. Για διαπλοκή. Και με την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και με τον κ. Αγοραστό. Σας ρωτάω αν θα ζητήσετε τα χρήματα που οποιοσδήποτε διαχειριστής περιουσίας θα ζητούσε όταν έχει συμπράξει ο αντισυμβαλλόμενός του σε εξαπάτηση του ελληνικού Δημοσίου και του ελληνικού λαού».

Παρόμοια Άρθρα

Μεσολόγγι: Μπαίνει το μισό σόι για να κλείσει ο συνδυασμός στις δημοτικές εκλογές!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πένθος στην εταιρεία «Αχαϊκό Εντελβάις» για το θάνατο της Γιάννας Μιχαλοπούλου…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αίγιο: Δείτε γιατί ο Δήμος φωταγώγησε σε μπλε φως, το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου