Patra News
Slider Πολιτική

Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ φανατικός οπαδός του Μητσοτάκη!

Ο Γιώργος Φλωρίδης, δικηγόρος, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους οπαδούς του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ο κ. Φλωρίδης έκανε λόγο για «ολιγάρχες» που επιθυμούν να «κοντύνουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αφού απέτυχαν όλα αυτά τα πολιτικά εργαλεία του ολιγαρχισμού απέναντι στον Μητσοτάκη, τον οποίο θέλουν να τον περιορίσουν, να τον κοντύνουν, να μοιραστούν την πολιτική εξουσία, να βάλουν χέρι στα φράγκα που έχει η χώρα, τώρα ξαφνικά ο Μητσοτάκης μπορεί να γίνει παντοδύναμος, οπότε ας τον κοντύνουμε όσο μπορούμε και ας στρέψουμε τη συζήτηση για το αν στον χώρο της αντιπολίτευσης ο ένας θα πάρει 14 και ο άλλος θα πάρει 15.

Χαρακτήρισε «παραμύθι» το αφήγημα ότι ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να γίνει παντοδύναμος, ενώ, όπως είπε «κανένας δεν ανησυχούσε και λογικά και σωστά δεν ανησυχούσε όταν σε όλη τη μεταπολίτευση τα κόμματα εναλλάσσονταν στη διακυβέρνηση με ποσοστά όπως το ΠΑΣΟΚ 48%, 46% ο πατέρας Μητσοτάκης, με 47% και στη συνέχεια ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Σημίτης με 44 και 45%».

Σε κανέναν δεν του πέρασε από το μυαλό ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παντοδυναμία του κάθε φορά πρωθυπουργού. Και τώρα με το 40% φοβούνται, λέει, ότι θα οδηγήσει σε παντοδυναμία. Μα εδώ όπως πάνε τα πράγματα ούτε αυτοδυναμία, ούτε 151 θα πάρει αν επικρατήσουν αυτές οι λογικές. Γι’ αυτό μιλάω έτσι, γιατί δεν έχουμε καταλάβει εδώ τι στήνεται» προσέθεσε.

Ο κ. Φλωρίδης υποστήριξε ότι ενώ κανείς δεν μπορεί πια να διεκδικήσει την κυβέρνηση, δεν θέλουν να το πετύχει ούτε ο κ. Μητσοτάκης αυτό.

«Γιατί όντως, εφόσον μπορούν αυτά τα δύο κόμματα ακόμα, αυτοί οι μουτζαχεντίν, οι Ταλιμπάν, οι τζιχαντιστές αυτοί εκεί της ΝΙΚΗΣ και το άλλο κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου, τότε προφανώς η αυτοδυναμία για να επιτευχθεί, θέλει υψηλά ποσοστά.

Άρα δεν είναι καθόλου μα καθόλου αυτονόητη, σε σχέση με το ποσοστό που πήρε η Νέα Δημοκρατία τώρα» ανέφερε ακόμα.

Παρόμοια Άρθρα

Επιδόματα, συντάξεις: 2,1 δισ. σε 4 εκατ. δικαιούχους έως τα Χριστούγεννα (λίστα)

Nikoleta

Ενας γνώριμος απόστρατος της ΕΛΑΣ στο πλευρό του Γρ. Αλεξόπουλου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σκαγιοπούλειο: δεν αυτοκτόνησε ο 47χρονος, όπως έδειξε η νεκροψία…

Χρήστος Βεργαναλάκης