Patra News
Slider Πολιτική

Πολάκης μετά την απόρριψη του αιτήματος: Η αντιδημοκρατική εκτροπή με τις μαφιοζικες μεθόδους θυμίζουν Χούντα

Την άμεση, κυριολεκτικά, συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ζήτησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω πολύ σοβαρών λόγων, το αίτημα δεν έγινε δεκτό και ο Παύλος Πολάκης απασφάλισε.

«Σήμερα το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που είμαστε μέλη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφανειας της Βουλης (Κατρουγκαλος, Πολακης, Ξανθοπουλος, Βουτσης, Λαππας), μετά την άρνηση του Μητσοτακη να ανοίξει άμεσα τη Βουλή, στείλαμε την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο της Βουλης κο Τασούλα:

«ΠΡΟΣ
τον κ. Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής
“ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την επιστολή αυτή ζητούμε να συγκαλέσετε άμεσα, αυτή την εβδομάδα, σε έκτακτη συνεδρίαση την Επιτροπή, προκειμένου να κληθεί ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ, ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, ο πρώην ΓΓ κ. Δημητριάδης και η Εισαγγελέας αποσπασμένη στην ΕΥΠ σε ακρόαση.

Υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι κατεπείγοντος για την άμεση σύγκληση της Επιτροπής, τόσο λόγω αυτού καθεαυτού του σκανδάλου παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και μέσω του λογισμικού Predator, όσο και λόγω των προσπαθειών συγκάλυψης του από την Κυβέρνηση. Υπάρχει απόλυτη ανάγκη θεσμικής αντίδρασης για την προστασία της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.

Για να διερευνηθούν σε βάθος τα παραπάνω ανησυχητικά και θλιβερά γεγονότα, θα πρέπει να συγκαλέσετε άμεσα σε έκτακτη συνεδρίαση την Επιτροπή βάσει του άρθρου 43Α Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να κληθούν οι ανωτέρω σε ακρόαση, προκειμένου να χυθεί φως στα κρίσιμα ως άνω για την Δημοκρατία ζητήματα».

Η απάντηση ήρθε λίγο μετά την κοινοποίηση της επιστολής ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,αλλά αυτό θα αποφασιστεί στη διάσκεψη των προέδρων που θα γίνει στις 22/8!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!
Δεν θα γλιτώσετε ο,τι και να κανετε!!
Η αντιδημοκρατική εκτροπή με τις μαφιοζικες μεθόδους παρακολούθησης βουλευτών και δημοσιογράφων που θυμίζουν ΧΟΥΝΤΑ,θα είναι το ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.
ΜΕ ΚΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ»!

Παρόμοια Άρθρα

«Εφυγε» ο Σοφοκλής Γιάνναρος

Δημητρίου

Η ΕΛΑΣ βούτηξε δύο καταστηματάρχες στην Κάτω Αχαϊα για παράνομες ξαπλώστρες και ομπρέλες!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αίγιο: ο Ιερώνυμος βάζει πλάτη για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Χρήστος Βεργαναλάκης