Patra News
Slider Πολιτική

Πήδησε και ο Σκουρλέτης από το τρένο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πάνος Σκουρλέτης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με μια δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει έναν δρόμο χωρίς επιστροφή ότι ο δρόμος που ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης είναι καταστροφικός και δεν θα τον ακολουθήσει».

Μάλιστα αναφερόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και όσα λέει από όταν άρχισε να συγκρούεται μαζί του, τονίζει: «Συνιστά θράσος και ασέβεια η αναφορά ότι «επί πέντε χρόνια υπονομεύατε το κόμμα».

Αν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ που συνέβαλαν καθοριστικά στο να ανατρέψει τους συσχετισμούς και τον οδήγησαν στην κυβέρνηση το 2015 να κατηγορούνται για υπονόμευση Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχείται σήμερα από αντιΣΥΡΙΖΑ, λαϊκίστικες και κεντροδεξιές απόψεις».

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γραμματέας του κόμματος ασκεί κριτική και στην ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι από το 2019 το αφήγημα που υιοθετήθηκε απαξίωσε την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και κυριάρχησαν ο διχασμός και η τοξικότητα.

Λέει ακόμα ότι «Μετά το 2019 έγιναν επιλογές που τελικώς οδήγησαν στην ήττα του 2023 και μας έφεραν στο σημείο η ΝΔ να παίζει χωρίς αντίπαλο και κατέστησαν το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συνείδηση των πολιτών, συνώνυμο της αναξιοπιστίας».

Παρόμοια Άρθρα

Πλακώθηκαν άνδρας με αλλοδαπή στην Κρέστενα

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ Η ΟΔΗΓΟΣ

Κ. Πελετίδης: Αθάνατος…

Χρήστος Βεργαναλάκης