Patra News
Slider Πολιτική

Πάλι ο Φλωρίδης κάνει τα γλυκά μάτια στον Μητσοτάκη και κουβέντα για το ΠΑΣΟΚ…

Μία ακόμα ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη με την οποία επιβεβαιώνεται πως τάσσεται ανοιχτά πλέον στο πλευρό της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη! Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Ούτε καν υπέρ του ΠΑΣΟΚ δε λέει κάτι, που βρέθηκε να παρακολουθείται το τηλέφωνο του αρχηγού του!

Να η ακριβής δήλωση Φλωρίδη: «Στη δημοσκόπηση της GPO για τα ΝΕΑ, στο ερώτημα αν το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων θα επηρεάσει την εκλογική τους συμπεριφορά, οι πολίτες σε ποσοστό άνω του 60% απαντούν λίγο έως καθόλου.

Στη δημοσκόπηση της MARC για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στο ερώτημα πιο θέμα τους απασχολεί περισσότερο, οι πολίτες ιεραρχούν την ακρίβεια με 84,2%, τα εθνικά με 36,4%, την εγκληματικότητα με 30,2%, τον πόλεμο στην Ουκρανία με 26,3% και τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με 16%.

Παιδιά, το έργο δεν παίζει στον κόσμο όσο νομίζετε. Ο κόσμος είναι αλλού γιατί τα βασικά προβλήματα είναι άλλα.

Και κάποιοι που προσπαθούν να μας φορέσουν καπέλο ότι το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων κυριαρχεί, προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση και να προωθήσουν τα συμφέροντά τους, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Τους καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να κόψουν για λογαριασμό τους κομμάτια από τα πακέτα του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά ο κόσμος έχει το νου του αν μέσα από κάποια αδύναμη κυβέρνηση που επιδιώκουν τα κατσαπλιάδικα επιχειρηματικά συμφέροντα, ο Ερντογάν θα κόψει κάποιο κομμάτι από την Ελλάδα.

Γι’ αυτό και η αγωνία τα 36,4 για τα εθνικά».

Παρόμοια Άρθρα

Νεκρά παιδιά: Ανάρτηση-βόμβα από τον Γρηγόρη Λέων!

Δημητρίου

Η συγκλονιστική «ατάκα» του προέδρου στο τέρας της Ανδραβίδας για το 4πλό φονικό

Βούταγαν πράγματα από σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, αλλά τις βούτηξε η Αστυνομία