Patra News
Slider Πολιτική

Κάρολος Παπούλιας: Ο πολιτικός κόσμος τον αποχαιρετά

Συλλυπητήρια μηνύματα αποστέλλουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας μετά την είδηση του θανάτου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

«Ο Κάρολος Παπούλιας, o οποίος με τιμούσε με τη φιλία του, υπηρέτησε με ευπρέπεια και πνεύμα ομοψυχίας τον δημόσιο βίο από το ύπατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και τα εθνικά συμφέροντα από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών», αναφέρει στο μήνυμά του ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Σύμβολο της συμφιλίωσης και της εθνικής ενότητας», χαρακτηρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τον Κάρολο Παπούλια.

«Ο Κάρολος Παπούλιας θα μείνει για πάντα στη μνήμη των Ελλήνων ως σύμβολο της συμφιλίωσης και της εθνικής ενότητας. Τίμησε με το ήθος του όλα τα αξιώματα που υπηρέτησε. Αιωνία του η μνήμη!», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος σε tweet του.

«Με θλίψη και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε τον πρ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Συνέδεσε τη ζωή του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και αξιοπρέπεια. Κάθε σταθμός της πολιτικής του διαδρομής υπήρξε ξεχωριστός», αναφέρει στο δικό του μήνυμα ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Για τον συμπατριώτη του Κάρολο Παπούλια, μίλησε με συγκινητικά λόγια, μέσω twitter και ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης.

Για τον «ιδεολόγο και αγωνιστή» Κάρολο Παπούλια έκανε λόγο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Παρόμοια Άρθρα

Βρέθηκε «Στάθης Παναγιωτόπουλος» και στην Πάτρα;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ανδρ. Λάζαρης (παράταξη Καρπέτα): Η συγκάλυψη έχει αρχίσει. Πόσοι είναι οι νεκροί μέχρι τώρα;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Γιατί η Γκερέκου σταμάτησε τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς