Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Nαύπακτος: Συνάντηση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου για τα σοβαρά προβλήματα

Συνάντηση της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ναυπακτίας με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής.

Σε ανακοίνωση, η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ναυπακτίας αναφέρει:

«Συνάντηση της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ναυπακτίας με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας και τον Βουλευτή Αιτ/νίας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Δ.Κωνσταντόπουλο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/9/2022.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις μέρες μας οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι της περιοχής. Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα που αφορούσαν την ακρίβεια, την ανασφάλιστη εργασία, την ανεργία, την αναβάθμιση του Σ.ΕΠ.Ε. κ.α..

Προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες του τόπου μας και χρίζουν ιδιαίτερης σημασίας ώστε να επιλυθούν.

 

Παρόμοια Άρθρα

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε – Δεν έγιναν και τα 9 επεισόδια με τον ίδιο τρόπο

Nikoleta

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Δημητρίου

Πριμ ανόδου έδωσε ο Αντώνης Κουνάβης στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Οι άλλοι πρώην Σύμμαχοι θ’ ακολουθήσουν, άραγε;

Χρήστος Βεργαναλάκης