Patra News
LifeStyle Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Eφη Αχτσιόγλου από την Πάτρα: Εχουμε μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην Πάτρα η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εφη Αχτσιόγλου, μιλώντας σε φίλους και μέλη του κόμματος και αναφερόμενη στα μεγάλα διακυβεύματα των εσωκομματικών εκλογών της 10ης Σεπτεμβρίου, αλλά και της επόμενης μέρας για το κόμμα και τη χώρα.

Δεκάδες μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν με προσοχή την υποψήφια πρόεδρο, η οποία προσπάθησε να τους πείσει ότι είναι έτοιμη να φέρει ξανά «ήρεμες μέρες» στο κόμμα, δίνοντας παράλληλα το στίγμα των αλλαγών που επιθυμεί.

Η υποψήφια πρόεδρος δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. «Η Ελλάδα καίγεται κυριολεκτικά από άκρη σε άκρη. Δόθηκε σήμα εκκένωσης μέχρι και 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Ολόκληρη η χώρα λαμβάνει σήμα εκκένωσης.

Μια χώρα παραδομένη, μια κοινωνία σε γενικευμένη ανασφάλεια, μια κυβέρνηση προσβλητικά αναποτελεσματική. Η ανασφάλεια σκιάζει την καθημερινότητα των πολιτών. Δεν έχουμε απλώς μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες» σημείωσε, δίνοντας ένα αντιπολιτευτικό δείγμα.

Η κυρία Αχτσιόγλου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετό κόσμο, να συναντήσει παλιούς και νέους συντρόφους που επιθυμούν να αφήσουν πίσω την απογοήτευση και τον προβληματισμό και με συλλογικό τρόπο να διευρύνουν τους ορίζοντες του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόμοια Άρθρα

Ο δήμαρχος Πύργου στο κινητό Πολυιατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποιος καθηγητής Ιατρικής στηρίζει Καλογερόπουλο για Δήμαρχο Αιγιαλείας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Προσφέρει φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη

Nikoleta