Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Christmas Surprise στο Πάνθεον!

Στο πλαίσιο της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» το βράδυ της Παρασκευής ήχοι και χρώματα αγάπης, μνήμες από τα χρόνια της αθωότητας μπερδεύτηκαν γλυκά και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.
Ο Αναστάσιος Πάππας στο πιάνο, ο Σωτήρης Ντούβας στα κρουστά, ο Βιλέν Καραπετιάν στο μπάσο, ο Δημήτρης Σουκαράς στην κιθάρα, το Σύνολο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και η Marianna Bredee στο τραγούδι, άγγιξαν και ανέδειξαν όμορφες ανθρώπινες και ταυτόχρονα ευαίσθητες… χορδές που αντάμωναν το πνεύμα των ημερών.
Οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης θεοδωράκης» με καλεσμένους ξεχωριστούς μουσικούς, παρουσίασαν ένα φανταστικό εορταστικό πρόγραμμα, χαράσσοντας «πορεία» ανάμεσα στη τζαζ, τις διασκευές γνωστών χριστουγεννιάτικων μελωδιών και μελωδιών από γνωστές παιδικές ταινίες του Disney με μορφή musical, την κλασσική μουσική και στα κομμάτια που παρέπεμπαν σε μια από τις πιο όμορφες δεκαετίες, τη «δεκαετία του ‘80».
Η βραδιά ξεκίνησε με μίμους και «ξωτικά» να υποδέχονται μικρούς και μεγάλους και ως σύγχρονοι «καλικάντζαροι» πειράζοντάς τους και παίζοντας μαζί τους, να δίνουν ένα μοναδικό χρώμα ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας.
Την συναυλία παρακολούθησαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη η οποία και την προλόγισε, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Τογιοπούλου, Διονύσης Πλέσσας, Τάκης Πετρόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι διαμερισμάτων και διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Παρόμοια Άρθρα

Λαχτάρησαν στη Βάρδα με τη μεταμεσονύκτια φωτιά

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σε ποια μέρη της Πάτρας απαγορεύεται σήμερα η κυκλοφορία ανθρώπων και οχημάτων λόγω κινδύνου πυρκαγιάς!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εληξε το θρίλερ στο Νότιο Πάρκο, αφοπλίστηκε ο αφιονισμένος ρομά-Ράμπο και κρατείται στην Ερμού

Χρήστος Βεργαναλάκης