Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

«Χώσιμο» Πελετίδη σε Κουνάβη και Μοίραλη για τις σχολικές καθαρίστριες, αναμένεται η αντίδρασή τους!

«Τα ‘χωσε» κανονικά ο Κώστας Πελετίδης σε Αντώνη Κουνάβη, ως ΝΔ και Νίκο Μοίραλη ως ΠΑΣΟΚ και αναμένεται η αντίδραση των δύο στελεχών, που είναι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και επικεφαλής κομματικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα!

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος τόνισε για μία ακόμα φορά πως για τις σχολικές καθαρίστριες θα πρέπει ο Δήμος «να πληρώσει 351.000 ευρώ για να καλύψει όσα δεν καλύπτει η κυβέρνηση», καθώς όπως υποστήριξε οι δημότες της Πάτρας έχουν πληρώσει με τους φόρους τους αυτές τις υπηρεσίες.

Για το θέμα της πληρωμής των συμβασιούχων όπου δεν πέρασε η τροπολογία που θα μετέφερε την αρμοδιότητα στο υπουργείο Εργασίας ή τον ΟΑΕΔ, ο δήμαρχος έψεξε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, επειδή δεν πήραν δημόσια θέση υπέρ των πατρινών εργαζομένων.

«Τι μας λέει η κυβέρνηση; “Οχι, δεν θα σας δώσω χρήματα” μάς λέει. Η αντίδραση σε αυτή την πολιτική της κυβέρνησης πρέπει να δοθεί από τον κόσμο. Η κυβέρνηση θα θορυβηθεί μόνο όταν την “χαιρετίσει” ο κόσμος και της γυρίσει την πλάτη.

Ολες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις όμως τι κάνατε αυτές τις μέρες; Στο δημοτικό συμβούλιο βρίσκονται δύο γραμματείς πολιτικών κομμάτων (σ.σ. ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μοίραλης). Εβγαλαν ανακοίνωση οι νομαρχιακές επιτροπές σας ή σας πέρασαν απαρατήρητα τα όσα έγιναν;» είπε ο κ. Πελετίδης.

Παράλληλα, από την πολιτική επίθεση του κ. Πελετίδη στα κόμματα δεν έλειψε αναφορά και στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον δήμαρχο να υπενθυμίζει ότι «το ίδιο αίτημα δεν είχε ικανοποιηθεί και από την προηγούμενη κυβέρνηση».

 

Παρόμοια Άρθρα

Νέα μέτρα για τα καύσιμα και… πάμε σε εκλογές!

Δημητρίου

Στις Βρυξέλλες το ΕΑΠ για την συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανοικτών Πανεπιστημίων

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Μπήκε στις φυλακές ο Μητροπολίτης Πατρών

Χρήστος Βεργαναλάκης