Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Χατζηδάκης από Πάτρα: Μη στείλουμε πάλι γραφικούς στην Ευρωβουλή, ψηφίστε μόνο τους δικούς μας!

Μηνύματα ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου έστειλε χθες από την Πάτρα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε πρόκληση της ΔΕΕΠ Αχαΐας με αφορμή την εορτή της Τσικνοπέμπτης.

Ο υπουργός Οικονομικών, σε κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, απηύθυνε χαιρετισμό και εκτός από την πολιτική σταθερότητας αναφέρθηκε και στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ζητώντας να στηρίξουν τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να παραμείνει η χώρα στη σωστή πορεία.

«Δεν είναι ώρα να εξαγάγουμε τη γραφικότητα στην ευρωβουλή» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε:

«Στις Βρυξέλλες υπάρχουν πολλές κρίσιμες αποφάσεις, χρειαζόμαστε μια ισχυρή εκπροσώπηση ώστε η Ελλάδα να έχει τον ρόλο που πρέπει».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει ανέβει πολλά σκαλιά τα τελευταία 4,5 χρόνια γιατί ακολουθούμε μια πολίτικη σύγχρονη, ευρωπαϊκή και κοινής λογικής.

Αυτή η πολιτική μάς έχει οδηγήσει να έχουμε τετραπλάσιους ρυθμούς ευρωπαϊκής ανάπτυξης, να έχουμε μείωση ανεργίας και να έχουμε αυξήσεις στον κατώτατο μισθό παραπάνω από τον μέσο ορό του πληθωρισμού.

Συνεχίζουμε να κοιτάζουμε μπροστά κοιτώντας πάντα τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας. Καθώς πλησιάζουν οι ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο έφερε την Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά είναι και ο μόνος συνασπισμός που μπορεί να κάνει παραγωγική δουλειά στην ευρωζώνη.

Παρόμοια Άρθρα

Δωδεκάχρονη πέθανε ξαφνικά από ανακοπή – Τι συνέβη;

Δημητρίου

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΟΥΝΤΕΝΗΣ: ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Εγκαινιάστηκε παρουσία Αχαιού Δημάρχου

Παναγιώτης Ρηγόπουλος