Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Φουντώνει ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μετά τη βόμβα από το δεξί χέρι του Λοβέρδου!

Μίνι εμφύλιος υποβόσκει στο ΠΑΣΟΚ και άγνωστο πού θα οδηγήσει… Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ηθικό αυτουργό της παρακολούθησης του, να ζητάει την παραίτηση του και να προαναγγέλει ότι θα τον σύρει στο ειδικό δικαστήριο, ο Ανδρέας Λοβέρδος όμως δεν μοιάζει να συμφωνεί σε αυτή τη γραμμή.

Ο αχαιός βουλευτής σε συνέντευξή του σε μητσοτακικό ΜΜΕ είπε ότι «το θέμα των υποκλοπών δεν είναι λόγος για να γίνουν εκλογές».

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Ανδρουλάκης ζητούσε την παραίτηση Μητσοτάκη και την άμεση προσφυγή στις κάλπες!

Σήμερα το δεξί χέρι του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Σπύρος Καρανικόλας, που ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Λοβέρδου στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου, βγήκε και προσέφερε έμμεσα πλήρη κάλυψη στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το δεξί χέρι του Ανδρέα Λοβέρδου πετάει το γάντι στον Τσίπρα και όχι μόνο χαρακτηρίζει ακαριαία την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά επικαλείται τις καταγγελίες Λαφαζάνη – Κοτζιά κατά του ΣυΡιζΑ!

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την Κουμουνδούρου για την τοποθέτηση Καρανικόλα η οποία φυσικά έγινε στο Twitter.

Παρόμοια Άρθρα

Εβγαλε μαθητές και μαθήτριες έξω απ’ την τάξη ο καθηγητής Σπ. Σκιαδαρέσης!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Συνελήφθη στην Πάτρα ο Αφγανός που είχε απαγάγει την κόρη του στη Ζάκυνθο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Θα καεί το πελεκούδι στο Φαρραί την Παρασκευή στη Γιορτή Κρασιού

Χρήστος Βεργαναλάκης