Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΙΑΚΟΣ: Μεγάλη περιοδεία νίκης στην Ωλενία!

Το αίσθημα της απαξίωσης και της εγκατάλειψης των χωριών τους από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Μυλωνά, εξέφρασαν με αγανάκτηση οι κάτοικοι της Ωλενίας, κατά την προχθεσινή νέα μεγάλη περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαίας, Φίλιπππου Λιάκου .
Ο επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαία», είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει και πάλι από κοντά με τους πολίτες, να μπει στα χωράφια, στα καφενεία, στους χώρους εργασίας και στα σπίτια των κατοίκων, για να διαπιστώσει για μία ακόμα φορά, την απογοήτευση αλλά και την οργή τους, για την προκλητική 4χρονη απουσία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, αλλά και τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν για την περιοχή, από τις δύο άκαρπες θητείες του κ. Αλεξόπουλου, ως Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας.
Ο Φίλιππος Λιάκος, μιλώντας σε μεγάλες συγκεντρώσεις που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι σε Μιτόπολη και Μαζαράκι, εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι στις 8 Οκτωβρίου, η Δυτική Αχαΐα αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή, με τον ίδιο Δήμαρχο και τους πολίτες αφεντικά του τόπου τους!
«Ζήσατε όλοι 4 χρόνια, απραξίας, αδιαφορίας και υποβάθμισης των χωριών σας!» είπε ο κ. Λιάκος για να συμπληρώσει:
«Μήπως είδατε τον απερχόμενο Δήμαρχο, να έρχεται έστω και μια φορά τα προηγούμενα 4 χρόνια στα χωριά σας; Μήπως τον είδατε να ασχολείται και να λύνει τα προβλήματα του τόπου σας; Όχι βέβαια! Και αυτό μου καταμαρτυρούν όλοι οι συμπατριώτες μας, σε όλα τα χωριά που επισκέπτομαι με τους συνεργάτες μου! Πλήρης απραξία!
Η οδοποιία σε μαύρα χάλια, οι αγροτικοί δρόμοι κατεστραμμένοι, ο δημοτικός φωτισμός ανύπαρκτος! Ακόμα και το νερό, σε ένα τεράστιο δίκτυο, είναι με ευθύνη του Δήμου, ακατάλληλο προς πόση! Είναι δυνατόν, να μην έχουν αντικατασταθεί οι καρκινογόνοι αγωγοί αμιάντου, στο δίκτυο ύδρευσης;
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει άρδευση; Όλη η Αχαΐα έχει 160.000 στρέμματα, που δεν αρδεύονται! Και μιλάμε για τον Δήμο μας, που κατά 85% είναι αγροτικός και κτηνοτροφικός!»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος, αναφερόμενος στην απραξία του κ. Μυλωνά, σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Εμείς, ως Παράταξη και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής, ακόμα και εν μέσω κορωνοιού, επισκεφθήκαμε 25 φορές τα αρμόδια υπουργεία, για να διεκδικήσουμε λύσεις για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, τιμές για τα προϊόντα τους! Δυστυχώς, όμως ο κ. Μυλωνάς, αν και Δήμαρχος, έλαμψε δια της απουσίας του!
Πού ήταν όμως και ο κ. Αλεξόπουλος, όλα τα προηγούμενα 4 χρόνια; Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στην Πάτρα, αφού όμως πρώτα απέτυχε να εκλεγεί Δήμαρχος Πατρέων! Ασχολήθηκε με την περιοχή μας; Νοιάστηκε για τα προβλήματά σας; Όχι βέβαια! Τώρα θέλει και αυτός… να μας σώσει!
Όμως, ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι αυτοί που έρχονται σαν μουσαφιραίοι και σαν δημόσιοι υπάλληλοι να κατσικωθούν ως Δήμαρχοι στο σβέρκο μας, ότι ο κόσμος της Δυτικής Αχαΐας δεν παραμυθιάζεται!
Απεναντίας, εγώ δεσμεύομαι ακόμα μια φορά δημόσια: Ως αυριανός Δήμαρχος, θα είμαι υπηρέτης του πολίτη, θα είμαι δίπλα στον δημότη 24 ώρες το 24ωρο! Με εμένα Δήμαρχο, δεν θα χρειάζεται να κλείνετε ραντεβού για να με δείτε… μετά από μια εβδομάδα! Η πόρτα μου στο Δημαρχείο, θα είναι ορθάνοικτη για όλους σας, καθημερινά και κάθε στιγμή!»
Αναφερόμενος στο μέλλον του Δήμου, ο κ. Λιάκος τόνισε με έμφαση:
«Ο Δήμος μας έχει μεγάλες προοπτικές! Έχει μια παραλιακή ζώνη, από τις καλύτερες στην Ελλάδα, που δυστυχώς παραμένει αναξιοποίητη. Εμείς θα την αξιοποιήσουμε και θα την αναδείξουμε!
Θα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά και δραστικά τη διάβρωση των ακτών, ζήτημα για το οποίο, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, δεν έκανε το παραμικρό! Χάσαμε ακόμα και τη Γαλάζια Σημαία, αλλά… το αυτί τους δεν ίδρωσε! Θα ενισχύσουμε την διοικητική αποκέντρωση του Δήμου και την αυτοτέλεια των Δημοτικών Ενοτήτων, ώστε να προβλήματα να λύνονται στη βάση τους, χωρίς χρονοτριβή και άσκοπο κόστος.»
Για να καταλήξει ο Φίλιππος Λιάκος:
«Ζητώ τη στήριξη σας, γιατί εμείς είμαστε που θα αλλάξουμε τη σελίδα του Δήμου μας! Κοιτάξτε μας στα μάτια: Σε εμάς, δεν θα βρείτε πολιτικούς που κινούνται με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον τους, που αλλάζουν παρατάξεις από ιδιοτέλεια και φθηνούς υπολογισμούς.
Εμείς, δεν τάζουμε ανύπαρκτες θέσεις εργασίας στο υπό κατασκευή Εργοστάσιο Απορριμμάτων!
Εμείς είμαστε οι άνθρωποι της καθημερινότητας, της διπλανής πόρτας!
Πάμε να πάρουμε τον τόπο μας στα χέρια μας! Να μην παραδώσουμε τον Δήμο μας στα μεγάλα συμφέροντα και στους επαγγελματίες πολιτικάντηδες, που δεν αγαπάνε τον τόπο μας!
Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί όλοι εμείς, μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!»

Παρόμοια Άρθρα

Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή δώρισε η Περιφέρεια στον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου

Θα πάει με Κατσιφάρα ο Χρυσανθακόπουλος ή θα κατέβει πάλι μόνος του;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δεν θα ανοίξουν τα Σχολεία αύριο Δευτέρα στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Χρήστος Βεργαναλάκης