Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου ο άνδρας που του ‘κοψε δάχτυλο του χεριού του το πίτμπουλ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Χρήστος Πλεξίδας με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου, βίωσε την περασμένη Παρασκευή μια τρομακτική εμπειρία.

Είναι ο 60χρονος που δέχτηκε επίθεση στο Μεσολόγγι από πιτ μπουλ εν ώρα εργασίας.

Πλέον δίνει τον αγώνα του για την αποκατάστασή της υγείας του-του χεριού του συγκεκριμένα- και διηγείται το συμβάν σοκαρισμένος μεν αλλά και συγκινημένος για την αντιμετώπιση που είχε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Το περιστατικό συνέβη στην αυλή μονοκατοικίας όπου βρέθηκε ο Χρήστος Πλεξίδας με την ιδιότητα του εργαζόμενου στην καταμέτρηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν υπήρχε σήμανση, λέει, για την παρουσία σκύλου και κατά συνέπεια συνέχισε για να προβεί στην εργασία του.

Σκυμμένος όπως ήταν κατάλαβε ένα σύρσιμο, δεν άκουσε γάβγισμα, δέχτηκε την επίθεση του σκυλιού που τον δάγκωσε στο χέρι. Το πιτμπολ έκανε πίσω και τον αγριοκοίταξε, ευτυχώς δεν του επιτέθηκε εκ νέου.

Η μητέρα του ιδιοκτήτη αντιλήφθηκε το γεγονός όπως και περίοικοι που έσπευσαν να βοηθήσουν τον 60χρονο που πήδηξε απο τα κάγκελα για να γλυτώσει.

Κλήθηκε το ΕΛΑΒ με ασθενοφόρο να σπεύδει για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Εκεί υποβλήθηκε σε δίωρη χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης του ακρωτηριασμένου δεξιού του αντίχειρα.

Έκτοτε μεταβαίνει καθημερινά στο νοσοκομείο και την Παρασκευή θα εκτιμηθεί η κατάσταση του δαχτύλου. Αν δηλαδή η συγκόλληση πέτυχε ή αν θα απαιτηθεί ακρωτηριασμός.

Ο ίδιος εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεσολογγίου από την πλευρά τους προέβησαν στις προβλεπόμενες ενέργειες και σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Παρόμοια Άρθρα

Δυτική Ελλάδα: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Nikoleta

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΘΙΝΟ ΡΟΛΟΪ ΣΤΗΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ – ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΙΚΤΕΣ!

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Σούλης Παπαδόπουλος: “Το τι τρικλοποδιές πάνε να μας βάλουν…”

Δημητρίου