Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τσίπρας από το Αγρίνιο: Τελευταία σας εβδομάδα στο Μαξίμου κύριε Μητσοτάκη!

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο στην Πλατεία Δημοκρατίας.

«Ξεκινάμε από τη Αγρίνιο τη μάχη των επτά ημερών για την τελική νίκη, για τη νίκη του λαού μας στις 21 του Μαΐου. Η δημοκρατία αντεπιτίθεται. Το μήνυμα είναι ότι την άλλη Κυριακή κύριε Μητσοτάκη εγκαταλείπετε το Μέγαρο Μαξίμου», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο ξεκίνημα της ομιλίας τους.

«Κατάντησαν να ζει η μεσαία τάξη με κουπόνια για να πάει στα σούπερ μάρκετ και για να βάλει βενζίνη» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε με νόημα «Εμείς λοιπόν δηλώνουμε κι από δω από το Αγρίνιο. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε. Δεν θα ξεχάσουμε.

Ούτε το έγκλημα των Τεμπών θα ξεχάσουμε. Ούτε το βιασμό της Δημοκρατίας και του Κράτους δικαίου, με τις παράνομες παρακολουθήσεις. Του ξέφυγε η αλήθεια του κυρίου Μητσοτάκη στο ντιμπέιτ και ενώ τις είχε βαφτίσει «υπόθεση», παραδέχτηκε ότι είναι σκάνδαλο και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις.

Απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη του απηύθυνε καίρια ερωτήματα: «Φως χωρίς πολιτική αλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει. Και αυτό το μήνυμα πρέπει να φτάσει και στον κο Ανδρουλάκη. Πως θα οδηγηθούν οι υπαίτιοι στη φυλακή; Με κυβέρνηση της ΝΔ του κου Μητσοτάκη;

Πως γίνεται να αφήνετε ίσες αποστάσεις για την επόμενη ημέρα; Ανάμεσα σε αυτόν που σας παρακολουθούσε, γιατί ήθελε να σας ελέγχει και να σας έχει στο τσεπάκι του, από τη μια.Και στη προοπτική μιας προοδευτικής κυβέρνηση που θα φέρει τη κάθαρση και θα θέσει τους υπαίτιους του παρακράτους προ των ευθυνών τους, από την άλλη ;».

Την Ηγουμενίτσα και τα Γιάννενα επισκέπτεται αύριο, Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Τουρκικό κανάλι: Αμφισβητούμενη η Γαύδος – Προβοκάτσια η επίσκεψη Μητσοτάκη

Γιώργος Αθανασόπουλος

Φωτοστιγμές από τα Θεοφάνεια στην Πάτρα

Δημητρίου

Τι συμβαίνει με τους πρόσφυγες της Πάτρας- Πού βρίσκονται, πόσοι περίπου παραμένουν στα παλιά εργοστάσια

Γιώργος Αθανασόπουλος