Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τραγικό θάνατο βρήκε 61χρονος στη Ροδιά Ηλείας, ανατράπηκε το τρακτέρ του και χτύπησε το κεφάλι του σε δέντρα…

Αδοξο και πρόωρο τέλος για 61χρονο από την περιοχή της Πηνείας, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στην περιοχή Ροδιά κατά την επιστροφή του από γεωργικές εργασίες.

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν ο άτυχος Διονύσης Παπαναστασίου πήγε στο χωράφι του όπως κάθε μέρα προκειμένου να εκτελέσει τις εργασίες του. Μετά την ολοκλήρωσή τους, πήρε το δρόμο της επιστροφής.

Μια λάθος κίνηση έμελλε όμως να αποβεί μοιραίο και να του στοιχίσει τη ζωή.

Την ώρα που αυτός βρισκόταν σε αγροτικό δρόμο πίσω από το χωριό του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το τρακτέρ να ανατραπεί και να βρεθεί σε παρακείμενο χωράφι,  και το θύμα προσέκρουσε πάνω σε ελαιόδεντρα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν ο 61χρονος να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Διερχόμενοι από το σημείο που είδαν τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όσον αφορά την επαγγελματική του δραστηριότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της εμπορικής ναυτιλίας, ενώ φαίνεται ότι είχε και ελαιοτριβείο στο χωριό.

Παρόμοια Άρθρα

Εκθεση για το 1922 στο Αίγιο – Φωτος

Δημητρίου

Πέθανε μια παλιά αρχόντισσα της Πάτρας…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποιο μεγάλο έργο βάζει μπροστά η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη

Χρήστος Βεργαναλάκης