Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Το πικρόχολο σχόλιο του καθηγητή Δημ. Ματαρά για την κατάσταση του τρένου στην Πάτρα…

 

Τη δική του πικρή εμπειρία περιέγραψε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Ματαράς για την κατάσταση του τρένου στο δίκτυο της Πάτρας και γενικότερα:

«Όποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει τραίνο τελευταία, πιθανώς να πιστεύει όσα διθυραμβικά γράφονται κατά καιρούς στον Τύπο. Η κατάσταση είναι άθλια! Δεν θα μπω στη συζητηση του ποιος φταιει, η απαντηση ειναι ολο το πολιτικο συστημα.

Δυστυχώς δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ποτέ αξιόπιστους σιδηροδρόμους και ειδικά εμείς εδώ στην Πάτρα και με δική μας ευθύνη.

Περνάω συχνά από τα υποτιθέμενα έργα και βλέπω ερημιά, αλλά και το κομμάτι που λειτουργεί μέχρι το Αίγιο στην πραγματικότητα δεν εξυπηρετεί με τα ελάχιστα δρομολόγια που έχει.

Αν μάλιστα αποφασίσετε να πάτε στο αεροδρόμιο, προτεινω να ρωτατε οποιον βρισκετε μπροστα σας και εύχομαι καλή τύχη διότι κάνεις δεν έχει μπει στον κόπο να γράψει σε μια κόλλα Α4 δύο οδηγίες.

Α, συμβαίνει και το τραγελαφικό το εισιτήριο σας να μην περνάει από τα μηχανήματα του προαστιακού και οι υπάλληλοι να σας εξηγούν ότι πρέπει να περιμένετε να περάσει κάποιος άλλος για να περάσετε μαζί του…

Δεν ξέρω στους τουρίστες τι λένε και σε ποια γλώσσα. Η Ελλάδα στα καλύτερα της»!

Παρόμοια Άρθρα

Η Πανάχα μπήκε στο Παμπελοποννησιακό

Δημητρίου

Φωτιά γύρω από τη λιμνοθάλασσα στο Κοτύχι

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Αυτοί απαρτίζουν τις νέες Οργανώσεις σε Αιγιάλεια, Δυτ. Αχαϊα και Ερύμανθο

Χρήστος Βεργαναλάκης