Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

«Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει θλιβερή συνιστώσα ούτε του ΚΙΝΑΛ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην βουλευτής Αχαϊας Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, που είναι από τα στελέχη στο  Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα- ΔΗ.ΠΑ.Κ, έκανε την εξής τοποθέτηση:
1) Το Κίνημα Θα συμμετέχει στις εκλογές Αυτόνομα και Αυτοδύναμα με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια
2) Το ΔΗ.ΠΑ.Κ είναι η ένωση των Δημοκρατών Πατριωτών ανεξαρτήτου ατομικής πολιτικής διαδρομής. Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατικό Πατριωτικό Κέντρο-Πατριωτική Αριστερά- Ανένταχτοι Δημοκράτες Πατριώτες όλοι είναι ισότιμοι και ενωμένοι! Κάθε εμμονική μονομέρεια είναι διασπαστική και δεν γίνεται ανεκτή.
3) Η Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη περιλαμβάνει όλες τις πολιτικά υγιείς, ηθικά ακέραιες, δημοκρατικά αταλάντευτες και πατριωτικά ασυμβίβαστες δυνάμεις της χώρας και του ελληνισμού.
4) Η Κοινωνική Δικαιοσύνη που περιλαμβάνει και την οικονομική της πτυχή, έχει ως προϋπόθεση την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την εδραίωση της Λαϊκής Κυριαρχίας.
5) Το ΔΗ.ΠΑ.Κ δεν συμμετέχει και απέχει αυστηρά από τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ. Είναι ματαιοπονία αν όχι τυχοδιωκτισμός, να στηρίζει κάποιος έναν από τους συντελεστές της ηθικής και ιδεολογικοπολιτικής παρακμής του ΠΑΣΟΚ. Καμία σχέση δεν έχουν ούτε καν θα προσεγγίσουν την πολιτική παρακαταθήκη της Γ Σεπτέμβρη και του Ανδρέα Παπανδρέου.
6) Δεν θα γίνει θλιβερή συνιστώσα ούτε του ΚΙΝΑΛ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταντήσει ετερόκλητος εκλογικός Συνασπισμός! Η καταψήφιση από τον ΣΥΡΙΖΑ της Αμυντικής Συμφωνίας με την Γαλλία και άρνηση των απαραίτητων εξοπλισμών, είναι ένα ακόμη βήμα απομάκρυνσης από τον δημοκρατικό πατριωτικό χώρο.
7) Η Εθνική Λαϊκή Ενότητα είναι η σύγχρονη Εθνική, Κοινωνική, πολιτική, πολιτισμική, παραγωγική, καταναλωτική, διαταξική συμμαχία των Ελλήνων ενάντια στην μεταπρατική αστική τάξη της χώρας που ξεπουλάει την Ελλάδα και το λαό της.
Η Συλλογική Ηγεσία είναι εγγύηση ενότητας, αρχών, αξιών και νέος πολιτικός πολιτισμός!
9) Οργανώσου και αγωνίσου με το ΔΗ.ΠΑ.Κ μάθε τι πρεσβεύει ποιοι ανέλαβαν την Πρωτοβουλία και γίνε και εσύ ισότιμος πρωταγωνιστής του Αγώνα

Παρόμοια Άρθρα

Πού αντάμωσαν Καρβέλης και Μητσοτάκης

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών πρώην μπασκετμπολίστρια…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Επίσκεψη Τσαβούσογλου: Σήμερα το τετ α τετ Μητσοτάκη και Δένδια

Δημητρίου