Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ Αχαϊας πήγε Ακολη και διαρκώς απλώνεται, ακούγεται

Το ΠΑΣΟΚ προχωρά δυναμικά μπροστά και απλώνεται!

Χθες στην Ακολη, όπως έλεγε το μέλος της ΝΕ Αχαϊας και μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καρβουνιάρης «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να… ξαναγνωριστούμε ώστε να ετοιμαστούμε για τη νέα πορεία στο λαό και την κοινωνία.

Μαζί μας το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Koukoudaki Mara, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Nikos Moiralhs και ο Γραμματέας της Συντονιστικής Αιγιαλείας Γιώργος Γεωργόπουλος.

Στην τοποθέτησή μου με αφορμή την επιχείρηση εγκατάστασης κατασκοπικού λογισμικού στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και τη συνειδητή προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσης του θέματος από την κυβέρνηση, τόνισα ότι ζούμε σε περίοδο πολιτικής ανωμαλίας όπου είναι πλέον δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ των θεσμικών εξουσιών και των παράκεντρων εξουσίας.

Επίσης αναφέρθηκα στο μείζον ζήτημα της φτωχοποίησης των μεσαίων και χαμηλότερων οικονομικά στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας ως πολιτική επιλογή της παρούσας κυβέρνησης που δημιουργεί σταδιακά όλο και μεγαλύτερες μερίδες πολιτών εξαρτώμενων από επιδόματα και άρα πιο εύκολα χειραγωγούμενων».

 

Παρόμοια Άρθρα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για την Εργατική Πρωτομαγιά 2023

Πλεύρης: Μέχρι μεσάνυχτα η εστίαση με απαγόρευση μουσικής -Η εξαίρεση της Πρωτοχρονιάς

Nikoleta

Ο κοσμάκης παλεύει μόνος του με το θεριό, η Πυροσβεστική δεν έχει άνδρες να στείλει παντού…

Χρήστος Βεργαναλάκης