Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Το «κατηγορώ» της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Πέτρο Κουσουλό

Την Τετάρτη η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται για τον φόνο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, όμως αυτό που εξακολουθεί να «κεντρίζει το ενδιαφέρον» είναι η μήνυσή της κατά του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

Στην κατάθεσή-μήνυσή της η κυρία Πισπιρίγκου μιλά για «λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των συγγενών μου και του ιδίου (σ.σ. του Κουσουλού)»!

Ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για «αήθη, απρόκλητη και άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση με ύβρεις και απειλές που δέχτηκε ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα»!

Στην κατάθεσή-μήνυση η κυρία Πισπιρίγκου γράφει τα εξής: «… Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός και ενώ είχε προηγηθεί απ’ ό,τι με ενημέρωσαν επεισόδιο λεκτικό μεταξύ των συγγενών μου και του ιδίου στην είσοδο του κτιρίου του Πρωτοδικείου Αθηνών, για τον λόγο κατά την άποψή μας (sic) ότι είχε το θράσος να παρευρεθεί στις σημερινές δικασίμους και ευρισκόμενος στο ύψος της αίθουσας του Δικαστηρίου βλέποντάς με σήκωσε το χέρι του, έτεινε τον δείκτη του χεριού του και τον ακούμπησε στο μέτωπό του, στη συνέχεια με έδειξε με το χέρι του τείνοντάς το προς το μέρος μου και γελούσε, δείχνοντας καταφρόνηση στο πρόσωπό μου και προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή μου και θέλοντας να προκαλέσει ένταση και αναστάτωση στη δίκη και γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε σήμερα στη δίκη, αν και εδώ και δέκα μήνες ουδέποτε είχε προσέλθει.

Να αναφέρω ότι τον ανωτέρω δημοσιογράφο και εκδότη τον έχω μηνύσει, του έχω κάνει ασφαλιστικά τα οποία έχω κερδίσει και του έχω υποβάλει και αγωγή η οποία εκκρεμεί.

Η δε μήνυσή μου κατ’ αυτού έχει αρχειοθετηθεί. Παρόλο αυτό, όπως ενημερώθηκα, δεν επηρεάστηκε καθόλου καθώς ανέβαζε κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του σήμερα στο τμήμα σέλφι – δικές του φωτογραφίες.

Κατά την άποψή μου το έκανε όλο αυτό γιατί ήξερε πως θα ξεσπάσω επειδή είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη νεκροψία-νεκροτομή των παιδιών μου στις οποίες φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών μου, της Μαλένας και της Ίριδας.

Τις φωτογραφίες αυτές τις δημοσίευσε στην εφημερίδα ‘‘ΜΠΑΜ’’.

Επιθυμώ την ποινική του δίωξη για τη σημερινή προσβολή της προσωπικότητάς μου. Ουδέν άλλο και υπογράφω».

Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε: «Η μοναδική υπόμνηση την οποία θέλουμε να κάνουμε στην κυρία κατηγορουμένη είναι ότι η αδίστακτη επίθεσή της και του ιθύνοντος νου της κατά της ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας δεν θα μείνει αναπάντητη.

Εάν νομίζει ότι ζούμε στην Μπανανία και όχι στην Ελλάδα του 2023, σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου η διασφάλιση της ελεύθερης δημοσιογραφίας αποτελεί και βασικό κριτήριο για τη διασφάλιση βασικών αρχών του κράτους δικαίου οι οποίες οφείλουν να τηρούνται, τότε πλανάται πλάνην οικτράν…»!

Παρόμοια Άρθρα

Μετράει κεφάλια η ΔΕΕΠ – Σε εκλογική ετοιμότητα άπαντες!

Δημητρίου

Πανεπιστήμιο Πατρών: Σήμερα η εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Ιασονας Φωτήλας ψηφίζει… Κατσιφάρα!

Δημητρίου