Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Του… κόπηκε το γέλιο του Φαρμάκη! Από τη θεαματική απήχηση του Κώστα Καρπέτα!

Σημάδια έντονης ανησυχίας και σκεπτικισμού διαφαίνονται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο στρατηγείο του απερχόμενου Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Patra News.gr , η αίσθηση πολιτικού περιπάτου που είχε διαμορφωθεί στην Παράταξη Φαρμάκη μέχρι και πριν από δύο μήνες, εξ αιτίας της έλλειψης πολιτικού αντιπάλου, πλέον έχει μετατραπεί σε πολιτικό πανικό! 

Η πανθομολογουμενη πλατιά αποδοχή της υποψηφιότητας του Κώστα Καρπέτα και στους τρείς νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το πρωτοφανές πολιτικό ρεύμα που σημειώνει η φρέσκια και ανεξάρτητη Παράταξή του, έχουν ήδη σημάνει συναγερμό κινδύνου στο επιτελείο του κ. Φαρμάκη και στη γνωστή πολιτική συντροφιά που διοικεί πίσω από κλειστά γραφεία την Περιφέρεια, εδώ και τέσσερα χρόνια…

Οι συσκέψεις το τελευταίο διάστημα είναι αλλεπάλληλες στο επιτελείο του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ιδιαίτερα μετά τις πληροφορίες, ότι το ψηφοδέλτιο του Κώστα Καρπέτα, θα περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εμβληματικά πρόσωπα των τοπικών κοινωνιών, με αναφορές από διάφορους πολιτικούς χώρους. Ακόμα και από τη Νέα Δημοκρατία!

Μάλιστα λέγεται, ότι με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Κώστα Καρπέτα σε λίγες ημέρες, θα παγιωθεί η εικόνα νίκης που σχηματίζει και στους τρεις νομούς ο Κώστας Καρπέτας και μοιραία, θα αρχίσουν…. τα όργανα στην Παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας…

 

Παρόμοια Άρθρα

Τα 5 πιθανά μέρη στα οποία θα μπορούσε να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Γιώργος Αθανασόπουλος

Αντίρριο: Τροχαίο έξω από το τούνελ της Κλόκοβας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή μου είναι αθώα»

Δημητρίου