Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Τον Οκτώβριο βλέπει εκλογές ο Ηλίας Γρηγόρης

Εκλογές τον Οκτώβριο βλέπει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, που ήταν και υποψήφιος βουλευτής, Ηλίας Γρηγόρης. Εστειλε μάλιστα και μήνυμα προς τα άλλα Κόμματα αλλά και προς το δικό του:

«Μεχρι 10 Σεπτεμβρη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφειλει να καταθεσει το προεκλογικο του προγραμμα συνολικα…

ΚΑΙ..τα 4-5 σημεια συγκλισης για ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, εναλλακτικα στην Ελληνικη Δεξια, απευθυνομενος συγκεκριμενα σε ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ, Πραξη, Οικολογους-Πρασινους, Εξωκοινοβουλευτικη Αριστερα. ΚΙ απο εκει και περα, ο καθεις να αναλαβει τις ευθυνες του…

Οι εκλογες του Οκτωβριου ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ!.…Ολοι εδω θα κριθουμε..

Εμεις ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…Γιαυτο και ειμαστε το μοναδικο Κομμα, μετα την μεταπολιτευση, που ψηφισαμε την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ!….

Δεν φανταζεστε ποσο χρονο προσωπικα εχω δωσει απο τη ζωη μου, σαν κομματικο στελεχος της Ανανεωτικης Αριστερας επι 45 χρονια στην Πατρα, συνεχη και αδιαλειπτα, για να ζυμωσω στην τοπικη κοινωνια την ιδεα της απλης αναλογικης…Γι’ αυτο ειμαι περηφανος που η Πρωτη Φορα Αριστερα την νομοθετησε!…Πιστευουμε λοιπον στην απλη αναλογικη, γιατι πιστευουμε στην ηγεμονια των ιδεων μας!Γι’ αυτο απο το 3% βρεθηκαμε στο 31,5%!…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ»!

Παρόμοια Άρθρα

ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ι.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Σε Πάτρα, Αμαλιάδα ο Παπανδρέου την Παρασκευή

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πώς θα πληρωθούμε αν δουλέψουμε την 25η Μαρτίου;

Δημητρίου