Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Τι υποσχέθηκε στην Πάτρα για την Αχαϊα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης περνώντας πρώτα από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Αγίου Ανδρέου και κατευθυνόμενος έπειτα στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την δέσμευσή του για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ενώ όσον αφορά την Πάτρα σημείωσε ότι θέλει να είναι πρωταγωνίστρια την επόμενη 4ετία, καθώς δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή, και θα καταστήσουν την Πάτρα ως μία εξωστρεφή πύλη της Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προμήθεια των F-35 που θα έχουν ως βάση την Ανδραβίδα, ενώ μίλησε και για την τραγωδία στην Κω, σημειώνοντας πως δεν θα πρέπει να επιρρίπτονται ευθύνες στο Λιμενικό.

“Μητσοτάκη Πρωθυπουργό θα έχουμε, γιατί αυτόν θα επιλέξει ο κυρίαρχος λαός” τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην μεγάλη ευθύνη που έρχεται με το υψηλό ποσοστό, ζητώντας παράλληλα από όλους να κάνουν μαζί αυτήν την τελευταία προσπάθεια και να μην αφήσουν καμία ψήφο να πάει χαμένη.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ένα σημείο που συμφωνεί με τον Αλέξη Τσίπρα που όπως είπε είναι το ότι ψηφίζουμε για καλύτερους μισθούς, καλύτερη υγεία και παιδεία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε «να αυξήσουμε το ποσοστό μας στις εκλογές του Ιουνίου για να σηκώσουμε τα μανίκια για την Ελλάδα της προκοπής».

Όπως σημείωσε «ποτέ δεν έχω συναντήσει αυτό το κλίμα για τη Νέα Δημοκρατία και θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

«Αυτό που πετύχαμε δεν ήταν τυχαίο ούτε αποτέλεσμα μιας πολύ καλής προεκλογικής εκστρατείας. Πιστεύω ότι ακράδαντα στην κάλπη αυτή έκλεισε ένας κύκλος διχασμού, κύκλος μαυρίλας και άνοιξε κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας για την πατρίδα ισχυρή για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «η δουλειά δεν έχει τελειώσει, 25 Ιουνίου το πρωί οι κάλπες θα είναι είναι άδειες και το βράδυ πρέπει να έχουν γεμίσει από εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας».

«Θέλουμε στα πανεπιστήμια να κυριαρχούν τα βιβλία και όχι οι βαριοπούλες. Θέλουμε τα πανεπιστήμια κέντρα προκοπής και όχι άντρο παρανομίας όπως θέλουν ορισμένοι» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικά για το ΕΣΥ είπε ότι «εμείς θα οικοδομήσουμε το νέο δημόσιο ΕΣΥ, θα προσλάβουμε 10.000 γιατρούς και νοσηλευτές, θα ξαναφτιάξουμε τα ΤΕΠ στα μεγάλα νοσοκομεία, θα στηρίξουμε τα κέντρα υγείας, θα δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια υγεία και στον προσωπικό γιατρό, θα συνεργαστούμε με τον ιδιωτικό τομέα όποου είναι απαραίτητο παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες».

Παρόμοια Άρθρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επίθεση Κούγια στον εισαγγελέα για τη διαρροή της δικογραφίας

Nikoleta

Για ποια οχήματα παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη η δωρεάν διέλευση από τα διόδια της Γέφυρας του Ρίου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Βανδή και Θεοφάνους την Παρασκευή στο θέατρο Ολύμπια (Φλόκα). Πού θα βρείτε εισιτήρια

Χρήστος Βεργαναλάκης