Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τι εννοεί πάλι ο Γρηγόρης Λέων με το «…δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα»;

Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα εξελίσσεται και καθηλώνει. Όλα δείχνουν πως από μέρες σε μέρα θα δουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που θα αρχίσουν να οδηγούν στα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα. Ένα από τα πρόσωπα των ημερών, είναι και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που μιλάει για την υπόθεση καθημερινά. Άλλες φορές μπροστά στις κάμερες και άλλες με αναρτήσεις του, στο διαδίκτυο.

Σε μια αινιγματική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (23-03-2022) ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων. Ο ιατροδικαστής δημοσίευσε στο Facebook βίντεο από παλαιότερη συνέντευξή του την οποία είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Φεβρουάριο του 2019. Στο απόσπασμα που δημοσίευσε, ο Γρηγόρης Λέων εμφανίζεται να λέει πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. «Κατά τη γνώμη μου εάν ένας ιατροδικαστής κάνει όλη τη διαδικασία σωστά προφανώς δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα», ξεκαθάρισε.

Οι συνειρμοί με την υπόθεση στην Πάτρα ήταν αναπόφευκτη. Άλλωστε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο έμπειρος ιατροδικαστής προσπάθησε να στείλει ένα έμμεσο μήνυμα. Πριν από λίγες μέρες είχε αναδημοσιεύσει ένα κείμενο Αμερικανού συναδέλφου για ένα έγκλημα στις ΗΠΑ. Όταν η μητέρα είχε σκοτώσει τα δύο της παιδιά σε νοσοκομείο. Τη λύση του μυστηρίου σε εκείνη την περίπτωση είχαν δώσει οι κάμερες ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί. Κάτι που στην Πάτρα δεν συνέβη…

Παρόμοια Άρθρα

Τη Δευτέρα στον Αγιο Διονύσιο η κηδεία του Θόδωρου Κολλάρου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αλκυονίδες: Σεισμικός τρόμος και όλα τα σενάρια

Δημητρίου

Ασθενής πλάκωσε γιατρό στο ξύλο επειδή δεν του έγραφε αναρρωτική για ένα μήνα!

Χρήστος Βεργαναλάκης