Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Μπερδέση, η ΕΛ.ΑΣ ακόμα ψάχνει….

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση και το ετήσιο μνημόσυνο του θα γίνει την Κυριακή στον Αγιο Νικόλαο Μιτόπολης στις 9.30 το πρωί.

Ο Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε άγρια πριν ένα χρόνο στη Βάρη, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, λίγα λεπτά πριν περάσει την είσοδο του προπονητικού κέντρου Αίολος.

Οι δράστες φαίνεται να ακολούθησαν οργανωμένο σχέδιο εναντίον του, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους ενόχους σε υποθέσεις όπου το όνομα του πυγμάχου είχε κατά καιρούς πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ήταν 1η Ιουνίου του 2021 όταν πληρωμένοι εκτελεστές «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον γνωστό πυγμάχο, παλιό γνώριμο της αστυνομίας, μία ημέρα μετά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στα Σεπόλια, με θύμα σεσημασμένο αλλοδαπό. Αγνοώντας κάθε κίνδυνο τον εκτέλεσαν 09:00 το πρωί , την ώρα που έμπαινε στο γυμναστήριό του.

Ο πυγμάχος, που τα τελευταία δυο χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα διακόπτοντας τις επαφές του με την Αχαΐα δέχτηκε 14 σφαίρες και έπεσε νεκρός. Αν και είχε αθωωθεί από όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες, οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη Βάρη.

Οι δολοφόνοι πιθανότατα είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τις κινήσεις του Μπερδέση και γνώριζαν το πρόγραμμά του, ήξεραν ότι γύρω στις 09.00 θα έφευγε από το γυμναστήριο και έστησαν τη φονική ενέδρα. Αφού έφθασαν στο σημείο με ένα σκούρο SUV, πλησίασαν και πριν ο 39χρονος προλάβει να αντιδράσει, τον γάζωσαν με το καλάσνικοφ.

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε ο θείος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να απαγάγουν γυναίκα στα διόδια του Αιγίου

Καρβουνιάρης

Aληθινή κόλαση στη Ρόδο, επιτάχθηκαν μέχρι και επιβατηγά πλοία!

Χρήστος Βεργαναλάκης