Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Συνέντευξη Βασίλη Τσιρίκου (ΒΙΝΤΕΟ): Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Αποκλειστική συνέντευξη στο κανάλι του “Ηλιδα Κάμπος news” παρεχώρησε ο Βασίλης Τσιρίκος, υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Ο κ. Τσιρίκος απάντησε στο ερώτημα που θέτουν οι περισσότεροι πολίτες γιατί, παρά την εμπειρία του σε ότι αφορά την ενασχόλησή του με τα κοινά, άργησε τόσο πολύ να γνωστοποιήσει  την υποψήφιότητά του αλλά και τι διαφορετικό πιστεύει ότι μπορεί να φέρει στον Δήμο από αυτό που έχει φέρει ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας.

Ο ίδιος μίλησε για ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου  Ανδραβίδας Κυλλήνης στο οποίο θα έχουν λόγο και ρόλο όλοι.

Επίσης αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιό του επισημαίνοντας ότι απαρτίζεται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς αλλά και αρκετά νέα άτομα τα οποία έχουν όρεξη και διάθεση για προσφορά.

Στο μήνυμά του προς τους Δημότες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης  ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε να παλέψει -ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος- για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν. “Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!” είπε χαρακτηριστικά.

Παρόμοια Άρθρα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται Αρχαία Ολυμπία στις 19 Αυγούστου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Φωτήλας συνάντηση με πολίτες στο Σταυροδρόμι

Δημητρίου

Νέες οβίδες από Κελεπούρη κατά Φαρμάκη: τον κατηγορεί για εξάρτηση και ομηρία από «τρωκτικά»

Χρήστος Βεργαναλάκης