Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Στο Νοσοκομείο Πύργο και στο Δημαρχείο ο Τσακαλώτος

Ενημέρωση εφ΄ όλης της ύλης τόσο για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όσο και για τα διοικητικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πύργου, είχε το Σάββατο, το μέλος της «Νέας Αριστεράς» και βουλευτής Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στον Πύργο.

Πρώτη στάση για τον κ. Τσακαλώτο ήταν η Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, όπου εκεί είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το θέμα της υποστελέχωσης και οι άκαρπες έως τώρα προσπάθειες να λυθεί, ήταν αυτό που κυριάρχησε, με τον κ. Τσακαλώτο να τονίζει ότι ανά περίπτωση πρέπει να εξετάζονται και διαφορετικές επιλογές από την κεντρική εξουσία.

Αμέσως μετά ο κ. Τσακαλώτος επισκέφθηκε το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στο οποίο αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή στο γραφείο του και έκαναν μια πρώτη κουβέντα για όλα αυτά που καθιστούν την λειτουργία του Δήμου δύσκολη, ενώ στη συνέχεια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, συμμετείχε στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσία μελών της “Νέας Αριστεράς” της περιοχής.

Ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής ακολούθως αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τον κ. Τσακαλώτο χαρακτηρίζοντάς τον «…έναν πολιτικό που διακρίνεται για την σοβαρότητά του, το ήθος του, την ευγένειά του και που πραγματικά αποτελεί εγγύηση για την καλή πορεία του νέου κόμματος της Βουλής της “Νέας Αριστεράς”.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και για το καλό της πατρίδας μας σε αυτό το νέο κόμμα και γιατί η οποιαδήποτε καλή πορεία Δημοκρατικού κόμματος εγγυάται και την καλή πορεία της χώρας μας. Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επεσήμανε πως: «Να ευχαριστήσω και εγώ από την μεριά μου τον δήμαρχο και για τα καλά του λόγια αλλά και για τις ευχές. Να τον ευχαριστήσω που με ενημέρωσε για διάφορα προβλήματα, από τον δρόμο τον περιβόητο, μέχρι και την υποστελέχωση που έχουν πολλοί Δήμοι και την δυσκολία που δημιουργεί αυτό προκειμένου να είναι επιτυχημένη η πορεία ενός δημάρχου.

Να του ευχηθώ καλή πορεία, η τοπική αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να είναι η αρχή μιας σοβαρής πολιτείας. Να λύνονται τα προβλήματα εκεί, να υπάρχει μεγαλύτερη χρηματοδότηση, να μπορεί να είναι μία δημοκρατική αρχή, κοντά στον πολίτη, με όλους τους περιορισμούς αυτούς που υπάρχουν σας εύχομαι ότι καλύτερο δήμαρχε.

Μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος ενώ σχολιάζοντας την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου υπογράμμισε ότι: «Είχα την χαρά να επισκεφτώ το νοσοκομείο σας, είναι πολλά τα προβλήματα, που τα ξέρετε καλύτερα από μένα, τα προβλήματα των γιατρών, τις συνθήκες που υπάρχουν, την υποστελέχωση, την έλλειψη κινήτρων να έρθουν οι γιατροί στα περιφερειακά νοσοκομεία.

Νομίζω, ότι κάτω από αυτό είναι μία απαξίωση του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να ξαναβρούμε την αγάπη για τα δημόσια αγαθά.

Ελπίζω η “Νέα Αριστερά” να μπορέσει να φέρει όλα αυτά τα προβλήματα στην επιφάνεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε νοσοκομεία που όλοι οι πολίτες στην επαρχία θα είναι περήφανοι γι αυτά”.

 

Παρόμοια Άρθρα

Νέος αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος: Οκτώβριο ξεκινάει η ασφαλτόστρωση και στο κομμάτι της Κάτω Αχαΐας.

Χρήστος Βεργαναλάκης

Απονομή σύνταξης και με χρέη προς τα Ταμεία

Γιώργος Αθανασόπουλος

«Ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί αγρότες κι επιχειρηματίες από την κακοκαιρία Ιανός»!

Χρήστος Βεργαναλάκης