Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Στη φυλακή συνταξιούχος εκπαιδευτικός που είχε αρρώστια με πορνογραφία ανηλίκων…

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα μετά την απολογία του σε ανακριτή, ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος είχε συμμετάσχει κατά καιρούς και σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών σταθμών.

Ο άνδρας, έπειτα από τη σύλληψή του, ομολόγησε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με ανήλικες, ενώ αυτό που άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι ο συλληφθείς δικαιολόγησε τις πράξεις του λέγοντας πως όσα συνέβησαν ήταν για το καλό των ανήλικων κοριτσιών καθώς με αυτόν τον τρόπο τους έδειχνε τον σωστό δρόμο.

Να σημειωθεί ότι ο 62χρονος έχει παιδιά, ενώ έχει χάσει τη γυναίκα του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 62χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών σε Αθήνα και Καλαμάτα.

Είχε προηγηθεί καταγγελία γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργήθηκαν ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Οι αρχές στο σπίτι του 62χρονου, εντόπισαν και κατέσχεσαν φορητό σκληρό δίσκο με πλήθος οπτικοαστικού υλικού ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 ψηφιακούς δίσκους (CD), 7 φορητούς σκληρούς δίσκους, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης «usb» και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Παρόμοια Άρθρα

Παρολίγο να έρθουν στην Πάτρα τα 6 εκατομμύρια του ΤΖΟΚΕΡ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αποκλειστικό: Θετικός σε Covid-19 και άλλος ιερέας της Πάτρας

Δημητρίου

Η Παναχαϊκή πήρε και τον Λούσκο

Δημητρίου