Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Στην κόψη του ξυραφιού: Η ΕΛΑΣ ετοιμάζει μπλόκο στα τρακτέρ!

Οι αγρότες με τα τρακτέρ που θα επιχειρήσουν να βρεθούν στην Αθήνα θα συγκεντρωθούν στην Αλαμάνα και αναμένεται να αναχωρήσουν από εκεί το απόγευμα της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου ώστε να διανυκτερεύσουν στη Βοιωτία, από όπου, αν και εφόσον τους επιτραπεί, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε πως «θα πρέπει να αποφασιστεί να μην έρθει από την Κόρινθο και τις Αφίδνες ώστε να μην περάσει κανένα τρακτέρ στην Αττική. Για αυτόν τον λόγο έχει σχεδιαστεί επιχειρησιακός μηχανισμός και εικάζεται ότι θα συμμετάσχουν 6.500 αστυνομικοί.

Νομίζω πως θα έχουν μπλοκαριστεί πολύ πιο πάνω και δεν πρόκειται να δούμε τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ευρεία η σύσκεψη σήμερα για αυτό το θέμα. Είναι δύσκολο να μπει κανείς στο μυαλό του Χρυσοχοΐδη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ τις προηγούμενες μέρες ερωτώμενος αν τα τρακτέρ θα είναι δύσκολο να περάσουν προς την Αθήνα στις 20 Φεβρουαρίου, απάντησε πως «είμαστε η κυβέρνηση που νομοθέτησε την απαγόρευση δια νόμου της παρεμπόδισης εργαζομένων να πάνε στη δουλειά τους.

Είμαστε η κυβέρνηση, η οποία επεμβαίνει σε καταλήψεις«. Σημείωσε ακόμη ότι «η εφαρμογή του νόμου δεν είναι ούτε δεξιά ούτε κεντρώα πολιτική, είναι συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας».

Παρόμοια Άρθρα

Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα του Pick: Πρώτα εξετάσεις και μετά θα ξυπνήσουν τον 6χρονο Φώτη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Θλίψη: «Εφυγε» η Μαρία Καραγιάννη

Δημητρίου

Ορκίστηκαν δυο μόνιμοι καρδιολόγοι στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Χρήστος Βεργαναλάκης