Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας

Σήμερα το πρωί ο γραμματέας της Νομαρχιακής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μοίραλης μαζί με τους συντρόφους Γιώργο Παρασκευόπουλο (μέλος Νομαρχιακής) & Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου (συντονιστής τοπικής οργάνωσης Ερυμανθου) επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας στην Χαλανδριτσα.

Ο κ. Μοίραλης έλεγε σχετικά:

Αρχικά συναντηθήκαμε με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών της περιοχής που αποτελεί σήμερα την πιο δραστήρια οργάνωση στην συλλογή αίματος σε πανελλαδικό επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια. Το μεράκι, η σωστή οργάνωση και πάνω από όλα η θέληση του διοικητικού συμβουλίου αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας και οι δράσεις τους επεκτείνονται πλέον σε όμορους καλλικρατικούς δήμους αλλά και στο νομό Ηλείας.

Ο μήνας Αύγουστος αποτελεί το μέγιστο τροχοπέδη για το κοινωνικό έργο που επιτελούν και δεσμευτήκαμε να συντονίσουμε κάτι από κοινού τότε που πραγματικά υφίσταται η ανάγκη…

Δευτερευόντως μας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας όπου μας κατέθεσε τους προβληματισμούς που γεννά η καθημερινότητα μέσα στη δομή.

-Η επιμέλεια και η σκέπη του παλιου Καποδιστριακού δημου Μεσσάτιδας υπο του κέντρου υγείας της Χαλανδριτσας παραμένει πάγιο αίτημα της διοικησης.

-Η καλυψη των οργανικών θέσεων με τις βασικές ειδικότητες των γιατρών είναι προαπαιτούμενο σωστής λειτουργίας του κέντρου υγείας.

-Οι υλικοτεχνικοί εξοπλισμοί και οι μετακινήσεις προς τις δευτεροβάθμιες δομές υγείας του νομού άπτονται βελτίωσης με σκοπό να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη δουλειά των γιατρών του κέντρου υγείας.

 

Παρόμοια Άρθρα

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε τον απολογισμό του φάιναλ-4 του Κυπέλλου, μίλησε για «γιορτή»

Δημητρίου

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος του Ιερού Ναού Παντοκράτορα.

Στις 8 Οκτωβρίου γενική επιστράτευση στο Αίγιο για τη Σχολή

Χρήστος Βεργαναλάκης