Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Σοκ στην Αμαλιάδα: πέθανε η 13χρονη Κωνσταντίνα. Σπαρακτική εξομολόγηση του γιατρού Βαγγ. Δημητρόπουλου

Ράγισαν και οι πέτρες στην Ηλεία και σε όλη την Ελλάδα. Ένα κορίτσι 13 ετών, η Κωνσταντίνα, μεταφέρθηκε βράδυ Δευτέρας στο Γ.Ν. Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το κορίτσι από τη Βουλιαγμένη της Πηνείας μεταφέρθηκε από τον πατέρα του σε κωματώδη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το συνεφέρουν.

Αποφασίστηκε η μεταφορά στο στο Γ.Ν. Αμαλιάδας όπου και έφτασε χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί παρότι προσπάθησαν να την επαναφέρουν, δεν τα κατάφεραν.

Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ που ανέλαβε την διακομιδή του 13χρονου κοριτσιού, ήταν ο νονός της, ο οποίος βρίσκεται και σε κατάσταση σοκ από την τραγική αυτή εξέλιξη.

Σπαρακτική και συγκινητική η εξομολόγηση του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου, που προσπάθησε κι αυτός να σώσει το κορίτσι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς η Κωνσταντίνα δεν τα κατάφερε… Έφυγε σαν άγγελος, όπως ήταν, ξαφνικά, για την άλλη ζωή, για να βρεθεί κοντά στην ζεστή αγκαλιά της μαμάς της που τόσο στερηθηκε από την ηλικία των 2 χρόνων…

Παρολη την κινητοποιηση, με την άφιξη του παιδιού στο Κέντρο Υγείας, την άμεση μετακίνηση μας, και εμου, αλλά και της αναισθησιολογου, η οποία δεν εφημέρευε, και την πήρα από το σπίτι της, την ΚΑΡΠΑ, την απινιδωση, την διασωληνωση, την μεταφορά της με σίγουρα και εμπειρα χέρια, με την παρουσία εν υπηρεσία στο τιμόνι του ασθενοφορου του ίδιου του νουνου της, το παιδί έφυγε…

Ένα γιατί, ένα τεράστιο γιατί, έφυγε ένα παιδί 13χρ.βασανιζει όλους.

Κουράγιο στους γονείς, στα αδέλφια της, στο νουνο της, στην μικρή κοινωνία του χωριού της Βουλιαγμένης.

Ας μιλάμε λιγότερο, ας σταθούμε δίπλα στην οικογένεια, που η σκληρή μοίρα στα 10 χρόνια πήρε μάνα και κόρη.

Ο Θεός να αναπαύσει το αγγελούδι

Παρόμοια Άρθρα

Στην Ελβετία εχουν τραίνα, στην Πάτρα όχι!

Δημητρίου

Αγιασμός σε κλειστό κύκλο στον ΝΟΠ

Δημητρίου

Ο Ιασονας Φωτήλας ψηφίζει… Κατσιφάρα!

Δημητρίου