Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Υγεία

Σοβαρή καταγγελία για τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας»!

Σκληρή παρέμβαση από τον γνωστό συνδικαλιστή Κώστα Πετρόπουλου για το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» με πολλές καταγγελίες:

«Την περίοδο που διανύουμε και όχι μόνον, όλα τα Νοσοκομεία επιδιώκουν να πάρουν όσο το δυνατόν πιο πολλές θέσεις Ιατρών, εκτος από το Γ.Ν Πατρών όπου διώχνουν Ιατρούς διεκδικώντας ισως ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

Η πρακτική των Διοικούντων, όπου είναι πλήρως εναρμονισμένος και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, έχει αναγκάσει πληθώρα Ιατρών να αποχωρήσουν ΚΑΚΗΝ -ΚΑΚΩΣ από το Νοσοκομείο μας, αναζητώντας αλλού την τύχη τους.

Καταγράφονται ήδη πάνω από 10 αποχωρήσεις. Αποχωρήσεις που όλες σχεδόν καταμαρτυρούν ως κύρια αιτία την συμπεριφορά των Διοικούντων κλπ άλλων παραγόντων του Νοσοκομείου μας.

Χαρακτηριστικές οι δύο τελευταίες περιπτώσεις, οι οποίες έφυγαν- οδηγήθηκαν σε ΦΥΓΗ προς το ΠΠΝ ΡΙΟΥ, εξαιτίας της συμπεριφοράς και της πρακτικής των Διοικούντων και του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Αυτοί οι κύριοι συμπεριλαμβανομένου και του καρατομηθέντα Διοικητή, που κάποιοι ήθελαν να παρουσιάσουν ως αναντικατάστατο, εάν είναι δυνατόν… έφθασαν στο σημείο να στείλουν Ιατρό Πλαστικό στο ΠΠΝ ΡΙΟΥ, όπου δεν υπάρχει πλαστική χειρουργική.

Θα ήταν λοιπόν προτιμότερο και βεβαιως εντιμο, αντί αυτης της συνεχόμενης φυγής των Ιατρών, να φύγουν οι προαναφερόμενοι υπαίτιοι, εκτός κι αν αυτή η πολιτική, αυτή η πρακτική, που είναι πρωτόγνωρη για τον χώρο του Νοσοκομείου μας, πάρει τέλος, οπως επιβάλλεται και πρέπει να γίνει, για το καλό του Νοσοκομείου μας και των πολιτών.

Παρόμοια Άρθρα

Εμφύλιος στη ΝΔ στην Πάτρα: μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατά μελών της ΟΝΝΕΔ!

Πάλι «πλακώθηκαν» ο Αδαμαντίδης με τη Βαρβάρα, αλλά πάλι τα βρήκαν!

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΠΑΤΡΑ: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (φωτός)

Παναγιώτης Ρηγόπουλος