Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

“ΣΑΡΩΝΕΙ” Ο ΛΙΑΚΟΣ: Η κοινωνία της Δυτικής Αχαίας τον “σπρώχνει” για Δήμαρχο!

Εντυπωσιακό είναι το πολιτικό ρεύμα που καταγράφει προσωπικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος και η Παράταξή του! Καθημερινά, σημαντικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, από όλες τις Δημοτικές Ενότητες, συμπορεύονται και στηρίζουν ανοικτά τον αγωνιστή αυτοδιοικητικό και επιτυχημένο επιχειρηματία, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα υπεροχής και νίκης στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές!

Χαρακτηριστικό της τεράστιας απήχησης που συγκεντρώνει η Παράταξη του Φίλιππου Λιάκου, είναι το γεγονός ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας, δυσκολεύεται πλέον να χωρέσει στις περιορισμένες θέσεις των ψηφοδελτίων του Συνδυασμού, όλους όσοι δηλώνουν ανοικτά την πρόθεσή τους να κατέβουν μαζί του στις εκλογές!

Οι καθημερινές ανακοινώσεις των σημαντικών υποψηφίων του Φίλιππου Λιάκου, έχουν προβληματίσει τις Παρατάξεις του απερχόμενου Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και του ηττημένου υποψήφιου Δημάρχου Πάτρας και Δημοτικού Συμβούλου Πατρέων, Γρηγόρη Αλεξόπουλου, οι οποίοι ψάχνουν τρόπο για να ισοσκελίσουν τις θετικές εντυπώσεις που αφήνουν οι προσχωρήσεις επιφανών προσώπων στο Συνδυασμό του Φίλιππου Λιάκου.

Σήμερα ο κ. Λιάκος ανακοίνωσε και τον γνωστό στην τοπική κοινωνία της Δύμης, Αλέξανδρο Βούλγαρη, συνοδεύοντας την κάθοδό του, με την ακόλουθη δήλωση:

 

Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι,

 

Κάθε μέρα, η προσέλκυση επιτυχημένων και καταξιωμένων προσώπων της τοπικής κοινωνίας στην Παράταξή μας, είναι πραγματικά συγκινητική!

Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την συμπόρευση και του κ. Αλέξανδρου Βούλγαρη, γνωστού και αγαπητού συμπολίτη μας. Είναι συνταξιούχος ναυτικός, κάτοικος Άνω Αχαΐας της Δημοτικής Ενότητας Δύμης και γνώστης των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την περιοχή του.

Κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό μας, μεταφέροντας και αυτός τον παλμό και τις ανάγκες της Άνω Αχαΐας και της Δύμης, για ανάπτυξη και ευημερία. Την ίδια ώρα, η απήχηση του Συνδυασμού μας στην κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας, είναι πρωτοφανής: Καταγράφεται καθημερινά μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις μου, στους δρόμους, στα καφενεία, στα χωράφια, στα σπίτια των συμπολιτών μας!

Όλη η κοινωνία πλέον επιθυμεί την αλλαγή σελίδας στο Δήμο και μια πλατιά πλειοψηφία στηρίζει ανοικτά την Παράταξή μας και εμένα προσωπικά.

Θέλω να σας ευχαριστήσω γι αυτό! Και να σας υποσχεθώ, ότι ως Δήμαρχος θα υλοποιήσω σε απόλυτο βαθμό όλες τις δεσμεύσεις μου!

 

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!

Με εκτίμηση Φίλιππας Λιάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Παρόμοια Άρθρα

Δύμαια ’22: Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι για άλμα στη Δυτική Αχαϊα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Χρονιάρες μέρες τροχαίο και στην Κανελλοπούλου

Δημητρίου

Τα 5 πιθανά μέρη στα οποία θα μπορούσε να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Γιώργος Αθανασόπουλος