Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Περικλής Νταβλούρος: Ζούμε στο 2023 και αυτό δεν φαίνεται να το έχει συνειδητοποιήσει η “αριστερά”

Το δικό του σχόλιο, και ιδιαίτερα καυστικό, έκανε ο καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και καθηγητής Καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος:

«Ένα μόνο σχόλιο για το αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε: Η καταστροφολογία, η χυδαιότητα, ο ρεβανσιστικός λόγος, η έλλειψη οράματος και σχεδίου για το αύριο (εκτός αν το όραμα ήταν απλώς να φύγει ο Μητσοτάκης-πρώην Κούλης), η έλλειψη στελεχών, ο αριβισμός (πρόσκληση στην ΧΑ), ο λαϊκισμός και η λούμπεν τάχαμου αριστερή προβιά, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.

Ζούμε στο 2023 και αυτό δεν φαίνεται να το έχει συνειδητοποιήσει η “αριστερά” που προσπαθεί να προσεγγίσει τους νέους με όρους Σταλινικής κουλτούρας.

Οι νέοι της πατρίδας, τόσο στο ξεκίνημα της καριέρας τους (17-34), όσο και στην πιο παραγωγική τους ηλικία (35-54), πρακτικά γύρισαν χθες την πλάτη στα παραπάνω και/ή εξέφρασαν ποιος τους εκφράζει την ελπίδα για τα άγχη και τις αγωνίες τους.

Οι “βαθυστόχαστες” αναλύσεις περί λοβοτομημένου, διεφθαρμένου και ανεκπαίδευτου λαού, σε συνδυασμό με τα παρακάτω διαγράμματα και με την αποτυχία στελεχών του σκληρού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγούν, κατ’ αρχήν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω και εξασφαλίζουν την απόσυρση του γκροπούσκουλου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Καληνύχτα Αλέξη…».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αγωνία και γκρίνια ξανά στα Λύκεια! Πάλι έπεσε το σύστημα με την Τράπεζα Θεμάτων!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Συνελήφθη στην Ανδρίτσαινα 52χρονος αλλοδαπός για αρρωστημένες προτάσεις σε 15χρονο…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τι γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια – Tα ήθη και τα έθιμα

Γιώργος Αθανασόπουλος