Patra News
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πελοπόννησος: Κατασκευή νέων δρόμων ύψους 49 εκατομμυρίων ευρώ!

Το σχέδιο θα υλοποιηθεί το προσεχές διάστημα με την σύνδεση του Άργους και του Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7 Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Την ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με πίστωση 49.000.000 ευρώ, του σημαντικού για την Αργολίδα οδικού έργου σύνδεσης του Ναυπλίου και του Άργους με τον αυτοκινητόδρομο Α7 Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο.

Μπαίνει σε πορεία άμεσης υλοποίησης ένα έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα της Αργολίδας για τουλάχιστον μία 15ετία. Παρόντες στην υπογραφή ήταν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, Κορινθίας Τάσος Γκιολής και Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας Χάρης Βυτινιώτης.

Η υπογραφή του περιφερειάρχη για την ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με 49.000.000 ευρώ, της βελτίωσης της επαρχιακής οδού από κόμβο Αρχαίας Νεμέας – Δερβενάκια – Μυκήνες, συνιστά την υλοποίησης της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, με το εν λόγω έργο προβλέπεται η κατασκευή συνδετήριου τμήματος μήκους 7,015 χιλιομέτρων, της νέας επαρχιακής οδού 19α, Τίρυνθα (από εθνική οδό Ναυπλίου) – αρχαιότητες Ηραίου – Νέο Ηραίο – Μοναστηράκι – Μυκήνες με τον αυτοκινητόδρομο Α7, στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου χρόνου.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Θρήνος για το χαμό του Μάριου πάνω από το «Ολύμπιον»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Aποκάλυψη: Ο 88χρονος φονιάς σκόπευε να αυτοκτονήσει αφού πρώτα σκότωνε τον Κώστα Φωτόπουλο…

Χρήστος Βεργαναλάκης