Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα: ποιοι θεωρούνται σχεδόν σίγουροι, ποιοι είναι πιθανοί για το ψηφοδέλτιο εκλογών

Ποιοι θα απαρτίζουν άραγε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Αχαΐα;

Οι πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη τοποθετούν χρονικά την ανακοίνωση  μέχρι τις 15 Αυγούστου.

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Η επιλογή των προσώπων που – κατά κύριο λόγο – θα ανακοινωθούν για το αχαϊκό ψηφοδέλτιο, φαίνεται να έχει γίνει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Βάσει αυτής, πέραν του πρ. πρωθυπουργού και βουλευτή Γιώργου Παπανδρέου, που θα ηγείται και εκλέγεται άνευ σταυρού προτίμησης, έχουν «κλειδώσει» οι:

Απόστολος Κατσιφάρας (πρ. υφυπουργός – βουλευτής – περιφερειάρχης), Δημήτρης Κατσικόπουλος (πρ. βουλευτής – νομάρχης – διοικητής 6ης Υπε), Μαρίνος Σκανδάμης (τομεάρχης προστασίας του πολίτη – πρ. γγ υπουργείου δικαιοσύνης), Κατερίνα Σολωμού (αντιπρόεδρος ΔΣ Πάτρας – καθηγήτρια ιατρικής πανεπιστημίου), Ολυμπία Λόη (αν. γραμματέας τουρισμού – αρχιτέκτων μηχανικός), Γιώργος Καρβουνιάρης (δημοσιογράφος – γγ ΕΣΗΕΠΗΝ), Δήμητρα Αναργύρου (δημοσιογράφος) και Βιβή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου (ιατρός νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας), Σπύρος Σκιαδαρέσης από την Πάτρα (περιφερειακός σύμβουλος, που όμως είναι μπαλαντέρ…, κρατήστε το αυτό…)

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ

Στα υπ’ όψιν του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου, υπάρχουν επίσης αρκετά ονόματα:

Δημήτρης Φιλιππάτος από την Αιγιάλεια (πρ. αντινομάρχης – αντιδήμαρχος), Θόδωρος Νασιώτης από τα Καλάβρυτα (πρόεδρος ΔΣ – ιατρός), Γιάννης Ταπεινός από την Πάτρα (πρ. αντινομάρχης – πρ. πρόεδρος αστυνομικών), Χρήστος Οικονόμου από την Πάτρα (προϊστάμενος ΟΣΕ), Χρήστος Βουλδής από την Πάτρα (ηλεκτρολόγος μηχανικός – μηχανικός Η/Υ), Ανδρέας Τζουραμάνης από την Πάτρα (επιχειρηματίας), και Βασιλική Ψυχράμη από την Αιγιάλεια (πρ. αντιδήμαρχος – επικεφαλής δημοτικής παράταξης).

 

Παρόμοια Άρθρα

Πάτρα: Αναβάλλεται η υπογραφή της σύμβασης σύνδεσης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου με τον Βιολογικό Σταθμό καθαρισμού λυμάτων

Γιώργος Αθανασόπουλος

Είχε και πολύ από ΠΑΣΟΚ το μενού για Μυλωνά-Ρούπα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πολύ σοβαρή καταγγελία από τον Κ. Καρπέτα για χειρισμούς του Ν. Φαρμάκη στην υπόθεση πρώην Εργοστασίου Χαρτοποιίας Λαδόπουλου