Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Πανικός στον Πύργο! Νέοι και νέες στο πλευρό του Τάκη Αντωνόπουλου

Σε βραδιά γιορτής εξελίχθηκε η εκδήλωση για τους νέους του Δήμου Πύργου που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος και η παράταξη “Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο”.

Το βράδυ του Σαββάτου (30/09), στην πλατεία Ιατρίδη έγινε ξεκάθαρο σε όλους πως η νέα γενιά ψηφίζει και στηρίζει ΤΑΚΗ για ΔΗΜΑΡΧΟ!

Οι νέες και οι νέοι του Δήμου Πύργου αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Τάκη Αντωνακόπουλου τον Δήμαρχο που ασχολήθηκε έμπρακτα με τις ανάγκες και τα θέλω τους. Η νέα γενιά βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο με την θεσμοθέτηση πολιτιστικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων που δεν είχε δει ποτέ η πόλη και τα χωριά, ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκαν και επισκευάστηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου!

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή του Τάκη Αντωνακόπουλου θέσπισε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις όπου πρωταγωνιστεί η νέα γενιά!

Θεσμοί όπως το Καρναβάλι, τα Ανθεστήρια, το Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς, το Run Πύργος-Κατάκολο και η Ποδηλατάδα. Θεσμοί όπου συμμετείχαν και συμμετέχουν εκατοντάδες νέοι και νέες, και πλέον αποτελούν παρακαταθήκη για τις γενιές που έρχονται!

Παρόμοια Άρθρα

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στα ΚΑΠΗ Ζαρουχλεΐκων

Δημητρίου

Αρωμα γυναίκας και επιτυχίας στην παράταξη Πέτρου Ψωμά!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η μεγάλη αλήθεια που είπε για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο Μάκης Γιομπαζολιάς

Χρήστος Βεργαναλάκης