Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΓΕΡΑΣΙΜΙΝΑ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ: Η βρεφονηπιακός και δασκάλα χορού, που κατεβαίνει υποψήφια με τον Φίλιππο Λιάκο!

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες υποψηφιότητες στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, είναι η Παναγιώτα – Γερασιμίνα Ασπρομάλλη, που κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με την Παράταξη “Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαία’, του Φίλιππου Λιάκου.

Η κα Ασπρομάλλη, είναι βρεφονηπιοκόμος, δασκάλα χορού και make up artist. Αγαπάει παθολογικά τον τόπο της και αποφάσισε να αγωνισθεί στο πλευρό του κ. Λιάκου, για να αλλάξει τη μοίρα της Δυτικής Αχαίας.

 

Η ίδια, συστήνεται στο Patra News:

Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Κάτω Αχαΐα. Η οικογένεια μου είναι η παλαιότερη και η μεγαλύτερη στην περιοχή σε πληθυσμό.

Εδώ μεγάλωσα, εδώ θέλω να μεγαλώσω και τα δικά μου παιδιά, με αξιοπρέπεια και ένα αξιοπρεπές περιβάλλον με προοπτικές, χωρίς περιθώριοποίηση, με σωστές συνθήκες διαβίωσης. Διεκδικώ την ψήφο σας σε αυτές τις εκλογές σαν δημοτικός σύμβουλος, για πρώτη φορά, και επιλέγω να είμαι στο πλευρό ενός ανθρώπου ο οποίος είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος, και αυτό;

Γιατί είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός!

Όταν μου έγινε η πρόταση να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του κουμπάρου μου, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και αυτό; Γιατί πάντα σαν άνθρωπος μου αρέσει να στηρίζω τον συνάνθρωπο μου. Μου αρέσει να τον βοηθάω να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, να γίνεται καλύτερος. Χωρίς να περιμένω να πάρω κάτι πίσω.


Το κάνω με την καρδιά μου, και στηρίζω τις απόψεις μου μέχρι τέλους. Όλο αυτό το διάστημα άκουσα πολλά σενάρια.

Ένα από αυτά ήταν πως ο Φίλιππος δεν θα κατέβει γιατί δεν μαζεύει υποψήφιους, ή ότι θα κάνει συνεργασία με κάποιες από τις 2 άλλες παρατάξεις, ή ότι θα τα παρατήσει.

Τίποτα από όλα αυτά δεν άκουσα και δεν πίστεψα ποτέ. Εγώ πίστεψα και πιστεύω στον άνθρωπο αυτό, στον δικό μας άνθρωπο, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, τον φίλο του πατέρα μου, τον άνθρωπο που γνωρίζω από τότε που άνοιξα τα μάτια μου, στον γνήσιο και τίμιο Φίλιππα Λιάκο.

Ένας άνθρωπος που αγαπάει τον συνάνθρωπο του, που θα του δώσει την βοήθεια του δίχως να το σκεφτεί,που θα τον βρεις ανά πάσα στιγμή και ώρα τον χρειάζεσαι. Έτσι πρέπει να είναι ο δήμαρχος, ένας απλός μαχητής και συνοδοιπόρος με τους υπόλοιπους πολίτες της κοινότητας και του Δήμου.

Για εμένα δεν θα πω πολλά πράγματα, ούτε θα τάξω σε κανέναν τίποτα, γιατί δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα λόγια και οι υποσχέσεις.

Αυτό που έχω να πω, είναι ότι θέλω να δω έναν Δήμο καλύτερο για τα παιδιά μου και τα παιδιά όλων μας, και θα παλέψω για αυτό, γιατί το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και πρέπει να τους το δώσουμε εμείς!

Αυτή την Κυριακή διεκδικω την ψήφο εμπιστοσύνης σας, στο πλευρό ενός έντιμου και απλού ανθρώπου, του Φίλιππου Λιάκου!

Δεσμεύομαι και υπόσχομαι πως θα παλέψω για ένα καλύτερο μέλλον στην κοινωνία μας, όσο αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι, τις δράσεις των παιδιών μας, αλλά και την στήριξη των νέων μαμάδων, όσο αφορά την ψυχολογία τους, με ποικίλες δραστηριότητες.
Είμαι εδώ, γιατί το μέλλον ανήκει στους νέους
Γιατί επιτέλους αυτός ο δήμος πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο
Γιατί ξυπνάμε και κοιμόμαστε σε αυτό το δήμο
Την Κυριακή αυτή ξυπνάμε και επιλέγουμε την καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας

Ψηφίζουμε Λιάκος Φίλιππας – Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Η δημοτική αρχή Πελετίδη έβαλε 147 νέους κάδους απορριμμάτων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Καινούργιο παγκάκι στο Δασύλλιο

Και ξαφνικά, βρέχει ακατάπαυστα στα Βραχνέικα!

Χρήστος Βεργαναλάκης