Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πέφτουν μηνύσεις από τη Ρούλα για τη χαμένη τσάντα της Τζωρτζίνας! Νέο θρίλερ στη Μπιζανίου!

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου και των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του σπιτιού στη Μπιζανίου! Η οικογένειας της Ρούλας πήρε ανάποδες επειδή δικηγόρος μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και όπως ισχυρίζονται πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Νωρίς σήμερα το πρωϊ η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος προέβη σε παραβίαση του ακινήτου, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση του δικαστηρίου που εξετάζει την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς.

Η τσάντα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε χθες μέσα στο σπίτι , τώρα έχει χαθεί.

Το πρωί του Σαββάτου, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, γιατί, όπως υποστηρίζουν, αφαίρεσε το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δηλώνει άγνοια για την αφαίρεση της τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Παρόμοια Άρθρα

Η Αυγερινοπούλου δίπλα στα παιδιά των αστυνομικών της Ηλείας

Δημητρίου

Το επίκαιρο (δυστυχώς…) άρθρο του Θόδωρου Ξυλιά από το 2012…

Δημητρίου

Λάβρος ο Μητροπολίτης για την φωτιά: «Τα βλεδυρά έργα των εμπρηστών…»

Δημητρίου