Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: «Χλιαρή» η Κυριακή, καλύτερο το Σάββατο στα εμπορικά- Τι αγόρασαν οι Πατρινοί

Χλιαρή ήταν η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας χθες Κυριακή που ήταν ανοιχτά λόγω των εορτών. «Η κίνηση ήταν χαμηλότερη απ’ ό,τι περιμέναμε, ειδικά την Κυριακή αφού ο κόσμος προτίμησε να κατέβει στο κέντρο αλλά μόνο για τον καφέ του και την βόλτα του» τονίζει στο thebest.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος.

Αντίθετα, το Σάββατο, η μέρα ήταν καλύτερη, «είδαμε κόσμο να κρατάει σακούλες και να ψωνίζει, ήταν σαφώς καλύτερα το Σάββατο σε σχέση με την Κυριακή. Ωστόσο η  κίνηση είναι σημαντικά κατώτερη των προσδοκιών μας» λέει ο κ. Ζαφειρόπουλος,

Κορύφωση της αγοραστικής κίνησης αναμένει ο εμπορικός κόσμος τις επόμενες ημέρες με τις προσδοκίες να ενισχύονται από την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων που αναμένεται να ενισχύσει την καταναλωτική δυναμική των καταναλωτών. «Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να ανακάμψουμε και να έχουμε αύξηση στον τζίρο μας. Ακόμα δεν έχουν καταβληθεί ούτε οι συντάξεις, ούτε τα επιδόματα αλλά ούτε και τα δώρα των Χριστουγέννων. Ευελπιστώ,  ότι μετά την Τετάρτη η αγοραστική κίνηση θα αυξηθεί και ακόμα μια φορά να τονίσω και να προτρέψω τους Πατρινούς, να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα».

Οι κλάδοι που δούλεψαν, ήταν περισσότερο η ένδυση και η υπόδηση αλλά και τα παιχνίδια, είτε για δώρα είτε για προσωπική χρήση.

Πηγή: thebest.gr

Παρόμοια Άρθρα

Πάτρα: Μαθητές και μαθήτριες βλέπουν το περιβάλλον “Σφαιρικά” με αμείωτο ενδιαφέρον

Nikoleta

Αρχισαν τα όργανα για τη ΝΔ: Κάτω από 30% στη δημοσκόπηση της MRB

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η συγκλονιστική «ατάκα» του προέδρου στο τέρας της Ανδραβίδας για το 4πλό φονικό