Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Φίλιππας Λιάκος για τη Μονάδα Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων στο Φλόκα

Παρέμβαση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων στο Φλόκα έκανε ο Φίλιππας Λιάκος, εκφράζοντας τις έντονες ανησυχίες του. Εγραψε αναλυτικά τα εξής:

“Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι

Εύλογη είναι η ανησυχία για την «τύχη» της Μονάδας Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων στο Φλόκα, εξαιτίας της νέας παράτασης που πήρε ο διαγωνισμός μέχρι τις 13 Mαρτίου και βλέπουμε… Τώρα θα μου πείτε περιμένουμε το έργο τουλάχιστον 15 χρόνια, μερικοί μήνες ακόμη μας πείραξαν; Κι όμως, οι συνεχείς παρατάσεις και καθυστερήσεις αποδεικνύουν πως κάτι δεν πάει καλά! Όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που ακούμε για τη Μονάδα, αλλά Μονάδα δε βλέπουμε. Κι όμως κάποιοι αντί να απολογούνται, πανηγυρίζουν που μετά στα περίπου 20 χρόνια της ενασχόλησής τους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Α’ και Β’ βαθμού) κατάφεραν ΤΙΠΟΤΑ! Όλοι γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο έργο προγραμματίστηκε επί Νομαρχίας Αχαΐας και το τότε ΥΠΕΧΩΔΕ επί Υπουργίας Γ. Σουφλιά. Από τότε όλα άλλαξαν, αλλά όλα παραμένουν ίδια. Ας μας απαντήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι γιατί για να γίνει ένα έργο και μάλιστα τόσο σημαντικό για την περιοχή μας πρέπει να περιμένουμε τόσο χρόνια, όπως και ποια προβλέπεται να είναι η εξέλιξή του. Κι ας αφήσουν τους πανηγυρισμούς, γιατί ο λαός της Δυτικής Αχαΐας δεν έχει μνήμη «χρυσόψαρου».
Επίσης, αγαπητοί μου φίλοι, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλεξόπουλου για το Δήμο μας, του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά του και ελπίζω να συναντηθούν οι δρόμοι μας στα χωριά μας, εκεί που υπάρχουν τα πραγματικά προβλήματα.

Με εκτίμηση
Φίλιππος Λιάκος
Επικεφαλής «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»”

Παρόμοια Άρθρα

Μέχρι και λογίστρια πιάστηκε «κορόιδο» από απατεώνα και η Εταιρεία έχασε 9.600

Χρήστος Βεργαναλάκης

Iα. Φωτήλας για το Νομοσχέδιο του ΕΦΚΑ: Επιτέλους, να δοθεί ένα τέλος στην ατιμωρησία και αδικία

Χρήστος Βεργαναλάκης

Επίθεση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαϊας κατά Καρβέλη!

Χρήστος Βεργαναλάκης