Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Νέους και Παιδιά

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Νέους και Παιδιά, συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι ήδη ένας στιβαρός θεσμός.
Και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης πρόσθεσε τα εξής: “Κι από την πλευρά μας, όχι μόνο ενισχύουμε το Φεστιβάλ, αλλά εργαζόμαστε ώστε σύντομα να γίνει πράξη και το όνειρο μετατροπής του παλαιού εργοστασίου ΑΣΟ σε Πολυχώρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης που θα στεγάζει θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εταιρικές παρουσιάσεις και συναντήσεις, φωτογραφίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και διάφορα ψυχαγωγικά ή καλλιτεχνικά events. Οι μελέτες ολοκληρώνονται και μέσα στο 2023 είναι βέβαιο πως θα έχουμε τη δημοπράτηση ενός πολύ σημαντικού έργου που θα αναδείξει το πολιτιστικό απόθεμα της Ηλείας, αλλά και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας.
Με πολλή δουλειά, αλλά και με ισχυρή συνεργασία, οικοδομούμε την Ηλεία του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, που μαζί με την #Ηλεία του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού, θα μπορεί με ισχυρή αυτοπεποίθηση να κοιτάζει προς το μέλλον, έχοντας ξεφύγει άπαξ δια παντός από την εποχή της μεγάλης υστέρησης”.

Παρόμοια Άρθρα

Τελικά δεν αλλάζει (μέχρι νεωτέρας) το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊα

Δημητρίου

Η Δημοτική Αρχή στους Επιτάφιους της Πάτρας

Δημητρίου

Πένθος: Πέθανε η μητέρα του Φίλιππου Καμίση

Δημητρίου