Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στις εγκαταστάσεις της Deutsche Welle

Ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Deutsche Welle και μοιράστηκε μαζί μας τις εμπειρίες του.

“Κατά την επίσκεψή μου στις εγκαταστάσεις της Deutsche Welle είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την δημοσιογράφο Ειρήνη Αναστασοπούλου για τα προβλήματα των Ελληνικών κοινοτήτων της Γερμανίας, τις λύσεις που προωθούμε αλλά & για την ψήφο των απόδημων.
Φέτος, πολλά Ελληνικά σχολεία, όπως της Νυρεμβέργης ξεκίνησαν χωρίς κενά διδακτικού προσωπικού και αυτό δεν θέλουμε να είναι το έκτακτο, αλλά το κανονικό, να είναι αυτό που δικαιούνται οι ομογενείς μας. Γι αυτό το λόγο άλλωστε σε ένα κομμάτι της περιοδείας μου συνοδευόμουν από την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μ. Μακρή ώστε να δούμε από κοντά τί προβλήματα υπάρχουν και να λυθούν.
👉 Οι απόδημοι Έλληνες έχουν μια τεράστια ευκαιρία να αποδείξουν ότι τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν στα κοινά της γενέτειρας. Όσο περισσότεροι εγγραφούν & ψηφίσουν, τόσο ισχυρότερο θα είναι το μήνυμα. Ας μη δώσουμε επιχειρήματα σε αυτούς, που αντιτάχθηκαν στην ψήφο των αποδήμων να δικαιωθούν”.

Παρόμοια Άρθρα

Τελευταίο αντίο είπαν στο Αίγιο στη Μαίρη Μαράντη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο δεσπότης της Πάτρας μίλησε θερμά για την Αλκιστι και ο Κραουνάκης ψυχρά!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ωρα Πατρών: Ευχαριστούμε Κώστα Καζάκο για όσα προσέφερες

Χρήστος Βεργαναλάκης