Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΚΑΤΣΙΝΑ: Δυναμική υποψήφια Σύμβουλος Δύμης με τον Φίλιππο Λιάκο

Μία τις πιο δυναμικές και μαχητικές υποψηφιότητες στη Δυτική Αχαΐα, είναι η Ουρανία (Ράνια) Ρεκατσίνα η οποία θα είναι υποψήφια στη Δ.Ε. Δύμης, με το ψηφοδέλτιο του Φίλιππου Λιάκου “Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαία.
.
Μία γυναίκα που έχει ταυτίσει την επαγγελματική της διαδρομή με την προσφορά στον συνάνθρωπο και κυρίως, στα μικρά παιδιά, καθώς είναι νοσηλεύτρια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, έχοντας αναπτύξει παράλληλα, σημαντική συνδικαλιστική δράση.
Εμπνέοντας τους συναδέλφους της στον αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, την προστασία και την προαγωγή των ηθικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των εργαζομένων.
Υπήρξε πρόεδρος και συνιδρύτρια του Συλλόγου Σ.Υ.Ν.Δ.Ε 2014-2015 της 6ης περιφερειας Ελλάδος και πρώην πρόεδρος του σωματείου του Συλλόγου Εργαζομένων του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων.
Με επαγγελματισμό, αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες, πρεσβεύει την αλληλεγγύη και τη συναδέλφωση, έχοντας κατακτήσει την εκτίμηση των συναδέλφων της, αλλά και όλων όσοι την γνωρίζουν.
Μητέρα δύο ενήλικων παιδιών, πιστεύει πως κανείς δεν πρέπει να μένει αμέτοχος μπροστά στις εξελίξεις, αλλά αποτελεί καθήκον και υποχρέωση μας να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο!.

Παρόμοια Άρθρα

Ν.Δ: ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση να ξεκινήσει σοβαρή ενημερωτική καμπάνια για τον εμβολιασμό»

Δημητρίου

Ο Νίκος Πλέσσας είναι ο 34χρονος ψαράς από το Κατάκολο που πέθανε ενώ κοιμόταν…

Χρήστος Βεργαναλάκης