Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Οργή από Τεμπονέρα: Και τι κάνει η εταιρία, ενώ ακόμα μαζεύουμε πτώματα στα Τέμπη;

Οργισμένη απάντηση από τον αχαιό δικηγόρο και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Τεμπονέρα, με φόντο το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η φρίκη δεν έχει όρια, δεν σέβονται τίποτα…

Εδώ και μήνες, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την έλλειψη προσωπικού σε τρένα, ηλεκτρικό και μετρό, τις ανύπαρκτες υποδομές, την ελλιπή εκπαίδευση, τα εξαντλητικά ωράρια, την θυσία των συστημάτων ασφαλείας στο βωμό του κέρδους τους, τα ρουσφέτια, αλλά και όλες τις αιτίες, που οδήγησαν στο έγκλημα των Τεμπών.

Σήμερα, οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, οι εργαζόμενοι που χρόνια τώρα προειδοποιούσαν ότι, η τραγωδία έρχεται, προκήρυξαν απεργία, διαμαρτυρόμενοι για όλα αυτά και άλλα τόσα, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Διαμαρτύρονται, για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα στο κέντρο της Αθήνας.
Και τι κάνει η εταιρία, ενώ ακόμα μαζεύουμε πτώματα στα Τέμπη;

Αξιοποιώντας τις διατάξεις του «νόμου Χατζηδάκη», τους σέρνει και πάλι στα δικαστήρια, για να βγάλει την απεργία παράνομη, ωσάν να μην έχει συμβεί τίποτα!

Για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και να το βουλώσουν, αλλά και για να μην μειωθούν ούτε κατά ένα ευρώ, τα κέρδη τους.

Η συμμετοχή κάθε δημοκρατικού πολίτη, κάθε εργαζόμενου στις κινητοποιήσεις σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο Σύνταγμα και στις υπόλοιπές πόλεις της Ελλάδας, είναι πράξη ευθύνης και ελάχιστη υποχρέωση, απέναντι στα θύματα των Τεμπών και σε εκείνους, που μένουν πίσω.

Είναι η ώρα, να απαντήσουμε αγωνιστικά, στο μεγάλο «γιατί» των δεκάδων μανάδων, που ουρλιάζουν πάνω από τα πτώματα των παιδιών τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα

Παλαίμαχοι: “Ανδρέα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…”

Δημητρίου

Μήνυμα Μπονάνου για τις νόσους του εντέρου

Δημητρίου

Τελευταίος αποχαιρετισμός για μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας

Χρήστος Βεργαναλάκης