Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Οι 3 δελεαστικές προτάσεις του Χρήστου Μπούρα για πανεπιστημιακές «πινελιές» σε Αίγιο και Καλάβρυτα

Εβγαλε ειδήσεις για την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα η τοποθέτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα, με αφορμή την απόρριψη από το ΣτΕ της αίτησης αναστολής για μεταφορά της Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα.

Ο κ. Μπούρας αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δελεαστικές προτάσεις που έχει ρίξει στο τραπέζι για την Αιγιάλεια:

«Αργά το απόγευμα ενημερώθηκα ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή για τα προσωρινά μέτρα μεταφοράς του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, η οποία είχε γίνει από το Δήμο Αιγιάλειας.
Το Πανεπιστήμιο Πατρών σέβεται τις αποφάσεις όποιες και αν είναι αυτές, της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το Πανεπιστήμιο όλης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ότι δεν αποσύρεται από τις πόλεις αλλά αλλάζει η μορφή παρουσίας του.

Οι προτάσεις μας παραμένουν πάνω στο τραπέζι και είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε. Συγκεκριμμένα έχουμε προτείνει στους Δήμους Αιγιάλειας και Καλαβρύτων τα εξής:
1) Δήμος Αιγιάλειας, Μεταλυκειακή Σχολή Οίνου και Αμπέλου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και υπό την εποπτεία της Γεωπονικής Σχολής.

2) Δήμος Καλαβρύτων, Μεταλυκειακή Σχολή Γαλακτομίας και Κρέατος, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και υπό την εποπτεία της Γεωπονικής Σχολής.

3)Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε Διαχείριση Εστίασης και Ξενοδοχειακών Μονάδων σε Οινοτουριστικές Περιοχές, σε συνεργασία Πανεπιστημίου Πατρών και Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Δήμων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων.

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε η Τζόγια Καπάτου, μια εμβληματική και ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στην Πάτρα στα γεγονότα του 1973

Ο Καλλιάνος προειδοποιεί για πλημμύρες το Σάββατο, επιφυλακή και στην Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Πατρών: Αυτοί είναι οι 5 επικεφαλής που διεκδικούν την προεδρία

Χρήστος Βεργαναλάκης